- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin şahane şeyler gelecekGeldim geldimm ne mamalar olur şimdi
Bozulmadıysa buzluğa at tatlı vb yapacağın zaman kullanırsınEvde köy sütü var. Bozulmasından tırsıyorum. Bir hafta olacak nerdeyse. Bununla ne yapılabilir yoğurt ve tatlı dışında? İçmeyle bitmiyor çünkü dkfkkd
Ekşimedi hala. Buzlukta süt saklanır mı ben şokBozulmadıysa buzluğa at tatlı vb yapacağın zaman kullanırsın
ekşidiyse peynir yaparsın kaynatıp
Tabiki de saklanır küçük su su şişesi yada benzeri birşeye ayırıp koyabilirsin kaymağı tereyağ gibi duruyor pişince ama sorun olmuyorEkşimedi hala. Buzlukta süt saklanır mı ben şok
Teşekkürler kuşoooooTabiki de saklanır küçük su su şişesi yada benzeri birşeye ayırıp koyabilirsin kaymağı tereyağ gibi duruyor pişince ama sorun olmuyor
Lor ?Evde köy sütü var. Bozulmasından tırsıyorum. Bir hafta olacak nerdeyse. Bununla ne yapılabilir yoğurt ve tatlı dışında? İçmeyle bitmiyor çünkü dkfkkd
Ben önceden hep buzluğa atardım şimdi her yok diye koymuyorum. Pişirip soğuduktan sonra pet siselere koyup kaldırıyorum.Ekşimedi hala. Buzlukta süt saklanır mı ben şok
Ya siz becerikli olabilirsiniz antin kuntin fikirler vermeyin bana. Biri de demiş ki kefir yap sjdkkdkd en kolayı pet şişeyle buzluğa atmak olduğu için onu yapacağım.
Yavrum o sunumları yapan kadın iki hareketi ile lor da yapar lor yapmak beceri isteyen birsey değil. Ama haklısın buzluğa atmak daha kolayYa siz becerikli olabilirsiniz antin kuntin fikirler vermeyin bana. Biri de demiş ki kefir yap sjdkkdkd en kolayı pet şişeyle buzluğa atmak olduğu için onu yapacağım.
Ben ara veririz diye düşünmüştümZano'm C A N O Ramazanda da dewamke
İlla o masada da olalımYavrum o sunumları yapan kadın iki hareketi ile lor da yapar lor yapmak beceri isteyen birsey değil. Ama haklısın buzluğa atmak daha kolay