- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Ben gelirken getiririm aşure ile birlikteSen Bursa'ya yolla,bana iletirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gelirken getiririm aşure ile birlikteSen Bursa'ya yolla,bana iletirler
Sadece kaju tercihimBen gelirken getiririm aşure ile birlikte
Burdayım selam herkeseHayalkuran neredesin oy verip selam vermemişsin
Zano'mZenna’m
1 gün geçti kaldı 7Daha 8 gün var
Allah kavuştursun canımGeçmiyor derken çok çabuk geçti 1 hafta. Oğlum geldi ve gitti. Gittiği ilk gün zor geliyor biraz
Allah kavuştursun canımGeçmiyor derken çok çabuk geçti 1 hafta. Oğlum geldi ve gitti. Gittiği ilk gün zor geliyor biraz
Hı son pattis sevici çamurlu üstelik yemek bölümünde en son nilü den beğenmedim almıştım tolinden bile değilZenna’m
Yaprak kımıldamıyor oylamada bildirim sonrası canlanır inşallah
Allah kavuştursun inşallahGeçmiyor derken çok çabuk geçti 1 hafta. Oğlum geldi ve gitti. Gittiği ilk gün zor geliyor biraz
İnşallah bakalım Zaten genelde 400-500 arası oy geliyor. Çoğu kullanılmışYaprak kımıldamıyor oylamada bildirim sonrası canlanır inşallah
Çamurlu patates, ayferli yarışmada mı vardı? Bir ara araştırayım dedim. Çamur hak getireHı son pattis sevici çamurlu üstelik yemek bölümünde en son nilü den beğenmedim almıştım tolinden bile değil
Teşekkür ederiz hemşomRastgele 4 tane işaretledim çünkü hepsi nefis görünüyor.