Nevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yokGünaydınİkinci sıraya yükselmişim
sıra birincilikte
Haydi Tekirdağlılar, gün birlik olma günüdür
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yokGünaydınİkinci sıraya yükselmişim
sıra birincilikte
Haydi Tekirdağlılar, gün birlik olma günüdür
![]()
Onlar şerbetli tatlı sevmiyormuş birde gelip aşure ye oy verirlermişNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok![]()
Sihirli asanı masanın üstünde unutmuşsun akşamNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok![]()
Bizimki de hemşerimiz değil zatenBenim hemşerilerim yok![]()
Ben uyumuşum asayı göremedimSihirli asanı masanın üstünde unutmuşsun akşamBir kere salladım sonuç bu
Eee tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişlerBen uyumuşum asayı göremedim![]()
Eline geçmişken saklasaydınSihirli asanı masanın üstünde unutmuşsun akşamBir kere salladım sonuç bu
Yok bana destek için çağıracağımNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok![]()
Bende şehir çokBenim hemşerilerim yok![]()
Dikkat çekmek istemedimEline geçmişken saklasaydın![]()
Senin arkanda kim bilir kaç belediye varNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok![]()
Zaten becerememişsin kullanmayı sallayınca en az 10 oy gelmeliydiDikkat çekmek istemedim![]()
Oda bana üflerZaten becerememişsin kullanmayı sallayınca en az 10 oy gelmeliydineysek daha etkili yöntemler de var
Kukrim in üflemesi gibi
![]()
Hiç ses etmeseydim ya gelirseOda bana üfler![]()
Bana üflemeye söz vermişti o yüzden beni üflemeye gelsin
Ben dururkenBana üflemeye söz vermişti o yüzden beni üflemeye gelsin![]()
Çok şükürNeyse ki halen ikincilik bende![]()