- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Nevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yokGünaydın İkinci sıraya yükselmişim sıra birincilikte Haydi Tekirdağlılar, gün birlik olma günüdür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yokGünaydın İkinci sıraya yükselmişim sıra birincilikte Haydi Tekirdağlılar, gün birlik olma günüdür
Onlar şerbetli tatlı sevmiyormuş birde gelip aşure ye oy verirlermişNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok
Sihirli asanı masanın üstünde unutmuşsun akşam Bir kere salladım sonuç buNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok
Bizimki de hemşerimiz değil zatenBenim hemşerilerim yok
Ben uyumuşum asayı göremedimSihirli asanı masanın üstünde unutmuşsun akşam Bir kere salladım sonuç bu
Eee tekkeyi bekleyen çorbayı içer demişlerBen uyumuşum asayı göremedim
Eline geçmişken saklasaydınSihirli asanı masanın üstünde unutmuşsun akşam Bir kere salladım sonuç bu
Yok bana destek için çağıracağımNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok
Bende şehir çokBenim hemşerilerim yok
Dikkat çekmek istemedimEline geçmişken saklasaydın
Senin arkanda kim bilir kaç belediye varNevşehir belediyesine haber verirsem hiç şansınız yok
Zaten becerememişsin kullanmayı sallayınca en az 10 oy gelmeliydi neysek daha etkili yöntemler de var Kukrim in üflemesi gibiDikkat çekmek istemedim
Oda bana üflerZaten becerememişsin kullanmayı sallayınca en az 10 oy gelmeliydi neysek daha etkili yöntemler de var Kukrim in üflemesi gibi
Hiç ses etmeseydim ya gelirseOda bana üfler
Ben dururkenBana üflemeye söz vermişti o yüzden beni üflemeye gelsin
Neyse ki halen ikincilik bendeBen dururken
Çok şükürNeyse ki halen ikincilik bende