Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın
Bildirime doyduğumuz bir yarışma oldu
Ben bilmiyorum görmedim oylemiymiş herkes de kızartma yapmıştıÇamurlu patates, ayferli yarışmada mı vardı? Bir ara araştırayım dedim. Çamur hak getire
Yani bulamadım çamurlu bir şeyBen bilmiyorum görmedim oylemiymiş herkes de kızartma yapmıştı
Yokda ondan bulamadın kızartmada çamur aramakYani bulamadım çamurlu bir şey
Bakmışsın ama görememişsin kuşo.Yani bulamadım çamurlu bir şey
Kandırmayın ordinary hemen inanıyor her espriyi (gerçek )sanıyor çok masum yanlış yerleri gezmişsin Jenna nın pattisine bakBakmışsın ama görememişsin kuşo.
Her gelen ilk 4 e vermemiş bu seferOooo 100’ü geçmişim. Güno!
Aaa, ben canonunkilere bakmıştım. Keşke direkt konuyu yapıştırsaydınızKandırmayın ordinary hemen inanıyor her espriyi (gerçek )sanıyor çok masum yanlış yerleri gezmişsin halenin pattisine bak
Teşekkür ederizKizlar elinize kolunuza sağlık, hepsi birbirinden muhteşem gözüküyor Allah sofranızdan bereketi eksik etmesin
Sizin orada havalar nasıl?Aaa, ben canonunkilere bakmıştım. Keşke direkt konuyu yapıştırsaydınız
Jenna'ninPattisi yapayım nickimiKandırmayın ordinary hemen inanıyor her espriyi (gerçek )sanıyor çok masum yanlış yerleri gezmişsin Jenna nın pattisine bak
Sanırım güzelSizin orada havalar nasıl?