- 7 Mart 2013
- 6.095
- 18.332
Şaşırtmaçlı hedef belirtmelerKandırmayın ordinary hemen inanıyor her espriyi (gerçek )sanıyor çok masum yanlış yerleri gezmişsin Jenna nın pattisine bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırtmaçlı hedef belirtmelerKandırmayın ordinary hemen inanıyor her espriyi (gerçek )sanıyor çok masum yanlış yerleri gezmişsin Jenna nın pattisine bak
Bursa güneşli.Sanırım güzel
Antep sisli mi bugün deBursa güneşli.
InceeeSizin orada havalar nasıl?
Sis yok demekSanırım güzel
Antep sisli mi bugün de
Dün açıktı. Mobese kameralarından da bir bakayımSis yok demek
Bilmiyorum ki onu oradakilere sormak lazım.Antep sisli mi bugün de
Bak ve bildir pleaseDün açıktı. Mobese kameralarından da bir bakayım
Burası kapalı ve soğukBilmiyorum ki onu oradakilere sormak lazım.
Ben de kocamı arayayım, hava durumu bilgisi de alırım.Burası kapalı ve soğuk
Ufuk biraz kirli, sis yok. Trafik yok. Metrobüs durağı bile boşumsu. Köpekler caddede koşuyor...Bak ve bildir please
Aradığım ortamUfuk biraz kirli, sis yok. Trafik yok. Metrobüs durağı bile boşumsu. Köpekler caddede koşuyor...
Sen bakıp da görmüyor olabilirsinUfuk biraz kirli, sis yok. Trafik yok. Metrobüs durağı bile boşumsu. Köpekler caddede koşuyor...
Tatilcilerin trafiği de yok. Çok ilginç. Trafik yüzde bir görünüyor. Tam gezmelikAradığım ortam
Dün kulağını çınlattım gelmedimRastgele 4 tane işaretledim çünkü hepsi nefis görünüyor.
Aman öyle olsun ,bugün çok yoğun olur diye düşünmüştüm son gün diye.Tatilcilerin trafiği de yok. Çok ilginç. Trafik yüzde bir görünüyor. Tam gezmelik
Ben de anlamadım. Kocaeli'nde de trafik yok. Her yer yeşil yeşil.Aman öyle olsun ,bugün çok yoğun olur diye düşünmüştüm son gün diye.
Az önce masum yazdım ya vazgeçtimBen de anlamadım. Kocaeli'nde de trafik yok. Her yer yeşil yeşil.
EnteresanBen de anlamadım. Kocaeli'nde de trafik yok. Her yer yeşil yeşil.