- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Böyle kritik yerlerde nefesim kesiliyor benimZaten becerememişsin kullanmayı sallayınca en az 10 oy gelmeliydi neysek daha etkili yöntemler de var Kukrim in üflemesi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle kritik yerlerde nefesim kesiliyor benimZaten becerememişsin kullanmayı sallayınca en az 10 oy gelmeliydi neysek daha etkili yöntemler de var Kukrim in üflemesi gibi
Aşkom gripliyim nefesim yan etki yapmasınKukrim aşkom gel beni oku,üfle
Sen nasıl benim kajulu aşure me oy vermenAşkom gripliyim nefesim yan etki yapmasın
İhtiyacın olmaz diye düşündümSen nasıl benim kajulu aşure me oy vermen
hepsi fasulye değilkenİhtiyacın olmaz diye düşündüm
Oda doğruAşkom gripliyim nefesim yan etki yapmasın
Geçmiş olsun canımBugün bende baya halsizim bir kırgınlık var üstümde bayram sonrası olduğu için yada hava kapalı uzun zamandır ondan
Valla salgın yine ortalıkta hemen takviye birşeyler al ,geçmiş olsunBugün bende baya halsizim bir kırgınlık var üstümde bayram sonrası olduğu için yada hava kapalı uzun zamandır ondan
Sana da çok geçmiş olsun hasta değilim mevsime bağlı alerjim var onun etkisiValla salgın yine ortalıkta hemen takviye birşeyler al ,geçmiş olsun
Ben yatarak geçirdim bu haftayı
Sağol canım ,aman aman olmayın zaten .Allah iyilik sağlık versin üstünüzeSana da çok geçmiş olsun hasta değilim mevsime bağlı alerjim var onun etkisi
unutmuşum valllaBana üflemeye söz vermişti o yüzden beni üflemeye gelsin oy bile vermemiş zalım oysaki oda kaju sever Jenna16 gibi
merhaba kızlarrr mutlu haftasonları
Bırak artık şu pattisi tek çeşit tüketmek unutkanlık yapıyormuş
Kaju gönder bana,hafızam da sağlamlasır, adresi yolluyorumBırak artık şu pattisi tek çeşit tüketmek unutkanlık yapıyormuş
İstanbul'a mıKaju gönder bana,hafızam da sağlamlasır, adresi yolluyorum
Sen Bursa'ya yolla,bana iletirlerİstanbul'a mı