- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Ben verdim ondan rahatımBenim kız yarışma durumunu sordu bu ayki yorumu
Sana oy vermeyenleri bul köşede sıkıştır oldu neden her ay okuldan ceza aldığı belli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben verdim ondan rahatımBenim kız yarışma durumunu sordu bu ayki yorumu
Sana oy vermeyenleri bul köşede sıkıştır oldu neden her ay okuldan ceza aldığı belli
ben vermiş miyim yaBenim kız yarışma durumunu sordu bu ayki yorumu
Vermişsiniz rahat olunben vermiş miyim ya
Korktum şimdi
Hiç kullanıcı adına bakmıyorum direk beğendiğime veriyorum
Benim büyük kız baya fena daha önce ki yarışmalarda ki sözü daha kötüydüben vermiş miyim ya
Korktum şimdi
Ben denk gelmedim yada hatırlamıyorumC A N O niye şaşırdın baya konuştuk ya burada
Oy vermeyenin telefonu bozulur inşallah dersen oyları toplarsın diyordu yaBen denk gelmedim yada hatırlamıyorum
Saç kavurma ve aşureyi ben yapmıştım teşekkür ederim oy içinben vermiş miyim ya
Korktum şimdi
Ben Bursa'dan taşındım, İstanbul'da yaşıyorum artıkBenim kız yarışma durumunu sordu bu ayki yorumu
Unutmazdım daBen verdim ondan rahatım
Daha da yaklaşmış olabilirsin o zamanBen Bursa'dan taşındım, İstanbul'da yaşıyorum artık
Daha da yaklaşmış olabilirsin o zaman
Peki tamam.Ayın 1de hazır bekleyip popüler tarif kapmaya çalış
Neyse ki oy vermişim iPhone u tehlikeye atamamOy vermeyenin telefonu bozulur inşallah dersen oyları toplarsın diyordu ya
Tekirdağ çık aradanGünaydın İkinci sıraya yükselmişim sıra birincilikte Haydi Tekirdağlılar, gün birlik olma günüdür