- 11 Şubat 2022
- 2.273
- 5.695
İnşallah canım benimSende haklısın yarın arefe
Önümüzdeki yıl inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimSende haklısın yarın arefe
Önümüzdeki yıl inşallah
Ellerine emeğine sağlık Nevoş Hepsi çok güzel görünüyor. Bol şans diliyorum herkeseArkadaşlar merhaba
Yarın oylamamız başlayacak. Tüm tariflerimiz geldi.Hepinizin ellerine emeğine sağlık.Açıkcası ben bu kadar katılım beklemiyordum.Beni utandırdınız.
İlk mesajı düzenledim.Düzenlenmesini isteyenler ,bana özelden değiştirmek istedikleri görseli ,değiştirmem için foto atabilirler.
Kolaj olanlar değil ama diğerlerini değiştirebilirim.Kolajı ancak benzer olunca değişebilirim..
Bllossom
@yasminsay
@Dahliadivin
@Zekta1
sedagaziantep27
C A N O
@Jou
@FusRam
@sweetgirlcandy
Nane Limon Kabugu
@WunderLost
@Hksu
Margaret Hale
@Oydar
@deynepnaz
@Tenceresiz kaldim anne
Hadi canım Artık bir dahaki sefere yaparsın silme sakınBaşlayabilirsiniz
Dünden beri elimi bir şeye sürmeme eylemi yapıyorum. Oruç tutmadığım zamana denk gelseydi yapardım tek kişilik yemek Deneyeceğim ama her ikisini de. Çok teşekkür ederim emeğin için
Hikayem bile hazırdı İskender'e Şekerpare varınca Bursa'da başkasına varıp Kıprıs'a kaçan piremses
Size diyorum C A N O @sweetgirlcandy
Rica ederim canımEllerine emeğine sağlık Nevoş Hepsi çok güzel görünüyor. Bol şans diliyorum herkese
Arkadaşlar merhaba
Yarın oylamamız başlayacak. Tüm tariflerimiz geldi.Hepinizin ellerine emeğine sağlık.Açıkcası ben bu kadar katılım beklemiyordum.Beni utandırdınız.
İlk mesajı düzenledim.Düzenlenmesini isteyenler ,bana özelden değiştirmek istedikleri görseli ,değiştirmem için foto atabilirler.
Kolaj olanlar değil ama diğerlerini değiştirebilirim.Kolajı ancak benzer olunca değişebilirim..
Bllossom
@yasminsay
@Dahliadivin
@Zekta1
sedagaziantep27
C A N O
@Jou
@FusRam
@sweetgirlcandy
Nane Limon Kabugu
@WunderLost
@Hksu
Margaret Hale
@Oydar
@deynepnaz
@Tenceresiz kaldim anne
Rica ederim canımEline sağlık ablacım yapamadım vaktim olmadı amac zaten katılmak benim icin teşekkür ederim
11 ay sonra...Hadi canım Artık bir dahaki sefere yaparsın silme sakın
Eline sağlıkArkadaşlar merhaba
Bllossom
@yasminsay
@Dahliadivin
@Zekta1
sedagaziantep27
C A N O
@Jou
@FusRam
@sweetgirlcandy
Nane Limon Kabugu
@WunderLost
@Hksu
Margaret Hale
@Oydar
@deynepnaz
@Tenceresiz kaldim anne
Rica ederim canımEline sağlık
Evet gece başlarMerhaba oylama bugün mü başlıyor?
Peki.Evet gece başlar
Eline ,emeğine sağlık aşkomArkadaşlar merhaba
Bllossom
@yasminsay
@Dahliadivin
@Zekta1
sedagaziantep27
C A N O
@Jou
@FusRam
@sweetgirlcandy
Nane Limon Kabugu
@WunderLost
@Hksu
Margaret Hale
@Oydar
@deynepnaz
@Tenceresiz kaldim anne
Sağ ol aşkom hepimizin emeğine sağlıkEline ,emeğine sağlık aşkom
İftar sonrası başlarızEvet gece başlar
Çok güzel sofralar geldi gerçekten herkesin emeği çok, doğru aşkomSağ ol aşkom hepimizin emeğine sağlık