- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ne yapacaksın sessiz sakin keyif miİyiyim şükür. Çocukların uyumasını bekliyorum Aynen ramazan yorgunluğu sitede de hakim. Kimseler görünmüyor
Evet herkes yorgunMaşallah günler hızlıca ilerliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacaksın sessiz sakin keyif miİyiyim şükür. Çocukların uyumasını bekliyorum Aynen ramazan yorgunluğu sitede de hakim. Kimseler görünmüyor
Eşim 12 de işe gidiyor. Dizi izliyoruzNe yapacaksın sessiz sakin keyif mi
Evet herkes yorgunMaşallah günler hızlıca ilerliyor
Eve bugün geldim Zano'm nasılsın?Hiç pas vermiyorsun
Hmmm iyiyim şükür Sen nasılsınEve bugün geldim Zano'm nasılsın?
Seçimden dolayı mı öyle çalışıyor.Eşim 12 de işe gidiyor. Dizi izliyoruz
Aynen valla ramazan 20 yarın Sanki dün gibiydi birinci günü
Normalde de 8/24 çalışıyorlar. Şuan 12/ 12 çalışıyorlar. Dün miting vardı. Seçim günü de okulda görevli. Bu ara yoğun geçiyorSeçimden dolayı mı öyle çalışıyor.
Evet güzel, hızlı geçti
Haşlanmış, çamurlu pattis gibi ama dirençli Allah daha iyi etsinHmmm iyiyim şükür Sen nasılsın
Eşimde öyle 12 /12 çalışmaya başladılar. Umarım çabuk biterNormalde de 8/24 çalışıyorlar. Şuan 12/ 12 çalışıyorlar. Dün miting vardı. Seçim günü de okulda görevli. Bu ara yoğun geçiyor
Aşko bende bugün pattis yaptım. Çamurlu bırakmayı unutmuşumHaşlanmış, çamurlu pattis gibi ama dirençli Allah daha iyi etsin
O zaman o yarım pattistir aşko,pattisin şanı camurudur ,bunu sadece gerçek gurmeler bilirAşko bende bugün pattis yaptım. Çamurlu bırakmayı unutmuşum
Bağışıklık kazanmışsınHaşlanmış, çamurlu pattis gibi ama dirençli Allah daha iyi etsin
İnşallah kazasız belasız biterEşimde öyle 12 /12 çalışmaya başladılar. Umarım çabuk biter
Sürekli maruz kalıncaBağışıklık kazanmışsın
Vitamini çamurunda ama yinede sen bilirsinAşko bende bugün pattis yaptım. Çamurlu bırakmayı unutmuşum
ahahahahah, cukVitamini çamurunda ama yinede sen bilirsin
Öğreneceğim aşkomO zaman o yarım pattistir aşko,pattisin şanı camurudur ,bunu sadece gerçek gurmeler bilir
Aminİnşallah kazasız belasız biter
Umudum var aşkomÖğreneceğim aşkom
Öğrenecek çok şeyim varVitamini çamurunda ama yinede sen bilirsin
Çabuk öğreniyorumUmudum var aşkom