- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Aynen Zenna’mAz yesin de kendi yapsın o eleştiren
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen Zenna’mAz yesin de kendi yapsın o eleştiren
Paylaşmak güzeldirÇok teşekkür ederim canım
Kvden (ç)aldığım kap işe yaradı
Oda dolabın altına tıkmasaydıDemek önemsiz görüyorPaylaşmak güzeldir
Eve düşen ilk aşko tanesi ol ,ne var ne yok topla gidince Hem sende değerlenmiş işte ne güzelOda dolabın altına tıkmasaydıDemek önemsiz görüyor
Eve bir düşsem ben daha neler bulurum
En azından lazım olunca isterimEve düşen ilk aşko tanesi ol ,ne var ne yok topla gidince Hem sende değerlenmiş işte ne güzel
İsteyenin bir yüzü karaEn azından lazım olunca isterim
Hiç kırmazlar beniİsteyenin bir yüzü kara
Ben kv den (ç)alsam gümüş catal kaşık takımı ve kristal bardakları nı kalbine iner herhaldeÇok teşekkür ederim canım
Kvden (ç)aldığım kap işe yaradı
Aman masallahHiç kırmazlar beni
Ama sen de büyük oynuyorsun ,sessiz ve derinden,yavaş yavaş çal aman pardon alBen kv den (ç)alsam gümüş catal kaşık takımı ve kristal bardakları nı kalbine iner herhalde
Benimki kayıp çay tepsisinin peşine düşmüştü Ben nerden bileyim hayret bişeyBen kv den (ç)alsam gümüş catal kaşık takımı ve kristal bardakları nı kalbine iner herhalde
Yazın evde yoktu baktım boş boş duruyor alıp geldimBen kv den (ç)alsam gümüş catal kaşık takımı ve kristal bardakları nı kalbine iner herhalde
Yani bakır tabakla bir miAma sen de büyük oynuyorsun ,sessiz ve derinden,yavaş yavaş çal aman pardon al
Onlar iki kişi ve halen mükellef sofra kurar öz kv olsa işim kolay da eşimi büyüten annesinin eşyalarına bayılıyorum benAma sen de büyük oynuyorsun ,sessiz ve derinden,yavaş yavaş çal aman pardon al
Tam bebeyi uyuttum biraz size takılayım dedim arkamı döner dönmez uyanmış. İşte böyleliyizNasılsın canım
FarkettimYakşamlar canım Nasılsınız
Burayı dutluk yaptık haberin yok mu
Maşallah Çok tatlı büyümüş Daha iyi gece uyur belkiTam bebeyi uyuttum biraz size takılayım dedim arkamı döner dönmez uyanmış. İşte böyleliyiz
Sen nasılsın bebeyim?
Bende iyiyim canım sağ olFarkettim
İyiyiz Nevoşum sen nasılsın?
Onlardan da vardır eşime söyleyim de bayramda ziyarete gidelim sevinsinlerYani bakır tabakla bir mi