- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Çok şükür kurtuldumOruçluyken zor olmuştur Neyseki geçti. Derin bir ohh çekebilirsin
Aslında foto çekmek olmasa yemek yapmak, toplamak zor değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür kurtuldumOruçluyken zor olmuştur Neyseki geçti. Derin bir ohh çekebilirsin
Aşko,aldigin her kaloriye değecek bir tatlı o için rahat olsunEvet aşkom diyet sonrası iyi bir sofra olduAma ben zararlı en çok tatlı yedim
GöreceğizBirinci belli ikinci kim bakalım
Sağ ol aşkom cidden güzel olmuşAşko,aldigin her kaloriye değecek bir tatlı o için rahat olsun
Aynen fotoğraf video olunca ayrı bir özenmek zorunda kalıyorsun. Baya oyalıyor. Ben halıyı yerden kaldırdım o gün bi camın önüne çektim masayı bir kapı önüne bebelere kızıyorum çekilin vs diye Tam komediÇok şükür kurtuldum
Aslında foto çekmek olmasa yemek yapmak, toplamak zor değil
Bende evde kimse yok diye masayı akşamdan çektirdimAynen fotoğraf video olunca ayrı bir özenmek zorunda kalıyorsun. Baya oyalıyor. Ben halıyı yerden kaldırdım o gün bi camın önüne çektim masayı bir kapı önüne bebelere kızıyorum çekilin vs diye Tam komedi
Oy oy oyyy dedim sen de sağol aşkomSağ ol aşkom cidden güzel olmuş
Kamera arkası daha civcivliAynen fotoğraf video olunca ayrı bir özenmek zorunda kalıyorsun. Baya oyalıyor. Ben halıyı yerden kaldırdım o gün bi camın önüne çektim masayı bir kapı önüne bebelere kızıyorum çekilin vs diye Tam komedi
Bunları hazırlarken ne zahmet çekiyoruz. Kimisi kolayca eleştirebiliyorBende evde kimse yok diye masayı akşamdan çektirdim
Oy oy oyyy dedim sen de sağol aşkom
Ya mesela tek tavam var. Lavaşı onda yaptım, tatlıyı onda yaptım en son şişleri onda pişirdimBunları hazırlarken ne zahmet çekiyoruz. Kimisi kolayca eleştirebiliyor
Birde ne zaman yiyeceğiz telaşesi var Soru üstüne soru baskı üstüne baskıKamera arkası daha civcivli
Aynen benimkiler oruç değil. Oğlumda tutmuyor. Çoğundan tırtıkladılarBirde ne zaman yiyeceğiz telaşesi var Soru üstüne soru baskı üstüne baskı
2 oglanla X1000 tabiiBirde ne zaman yiyeceğiz telaşesi var Soru üstüne soru baskı üstüne baskı
Zor tabi. Elindeki imkanlar dahilinde harika bile yapmışsın. Hepsi emek içeriyor. Kolay değilYa mesela tek tavam var. Lavaşı onda yaptım, tatlıyı onda yaptım en son şişleri onda pişirdim
Kaç tencere yıkadım bilmiyorum. Birde mutfak küçük masa yok. Her şeyi oturma odasına taşıdım
Az yesin de kendi yapsın o eleştirenBunları hazırlarken ne zahmet çekiyoruz. Kimisi kolayca eleştirebiliyor
Çok teşekkür ederim canımZor tabi. Elindeki imkanlar dahilinde harika bile yapmışsın. Hepsi emek içeriyor. Kolay değil
Aynen bizde de öyle. Hemen kasedeki çorbaları yediler. Peşinden sarmalar. Beyti için babalarını beklediler Allahtan iftar saatinde beraber yedikAynen benimkiler oruç değil. Oğlumda tutmuyor. Çoğundan tırtıkladılar
Amaaan İyiki çalmışsın pardon almışsınÇok teşekkür ederim canım
Kvden (ç)aldığım kap işe yaradı