• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Ramazan Sofraları '' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    642
  • Anket Kapalı .
Çok şükür kurtuldum🤣🥰
Aslında foto çekmek olmasa yemek yapmak, toplamak zor değil😁
Aynen fotoğraf video olunca ayrı bir özenmek zorunda kalıyorsun. Baya oyalıyor. Ben halıyı yerden kaldırdım o gün 😁 bi camın önüne çektim masayı bir kapı önüne 🤣 bebelere kızıyorum çekilin vs diye 😂 Tam komedi

Aynen fotoğraf video olunca ayrı bir özenmek zorunda kalıyorsun. Baya oyalıyor. Ben halıyı yerden kaldırdım o gün 😁 bi camın önüne çektim masayı bir kapı önüne 🤣 bebelere kızıyorum çekilin vs diye 😂 Tam komedi
Bende evde kimse yok diye masayı akşamdan çektirdim🤣

Kamera arkası daha civcivli🐤🐤😅

Bunları hazırlarken ne zahmet çekiyoruz. Kimisi kolayca eleştirebiliyor 😏🤣
Ya mesela tek tavam var. Lavaşı onda yaptım, tatlıyı onda yaptım en son şişleri onda pişirdim🤦
Kaç tencere yıkadım bilmiyorum. Birde mutfak küçük masa yok. Her şeyi oturma odasına taşıdım🤷

Ya mesela tek tavam var. Lavaşı onda yaptım, tatlıyı onda yaptım en son şişleri onda pişirdim🤦
Kaç tencere yıkadım bilmiyorum. Birde mutfak küçük masa yok. Her şeyi oturma odasına taşıdım🤷
Zor tabi. Elindeki imkanlar dahilinde harika bile yapmışsın. Hepsi emek içeriyor. Kolay değil

Back