Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberinin verilmesi lazımdı.
Haklısın zaten.
Günaydın nevoşcumGünaydın
Nasılsın ablacımGünaydın nevoşcum
Allah kolaylık versin ablacım şifa olsun inşallahBir kaç gün yokum dişe başlancak yarın arturda evde işe gitmem diyor dinlenecem dedi,fırsat bulursamda gelmeye çalışırım gene.
İiyiyim canım benim sağolyarın mücadeleye başlayacaz bakalım nasıl olacak.Nasılsın ablacım
Çok sağol nevoşcum,sabah erken gideceğiz diş sökümü var ardından başlanacak implantlar takılacak.Allah kolaylık versin ablacım şifa olsun inşallah
Zor bir süreç ama sonu güzel olacakİiyiyim canım benim sağolyarın mücadeleye başlayacaz bakalım nasıl olacak.
Çok sağol nevoşcum,sabah erken gideceğiz diş sökümü var ardından başlanacak implantlar takılacak.
En azından benden daha avantajı üst çekimden 3 gün sonra flan geçiciler takılacak,o yönden estetik olarak daha avantajlı olacak.Üst tamamen gitmiş kemik filan kalmamış yani,benden daha vahim durumda.Zor bir süreç ama sonu güzel olacak
Kolay gelsinBir kaç gün yokum dişe başlancak yarın arturda evde işe gitmem diyor dinlenecem dedi,fırsat bulursamda gelmeye çalışırım gene.
Çok sağol evdede zor olacak gerçideKolay gelsin
Olsun , idare edersin bir süreÇok sağol evdede zor olacak gerçide
Alıştım da ondan yani,tek başıma olmayı.Olsun , idare edersin bir süre
Onun tadına varınca diğer türlüsü zor geliyorAlıştım da ondan yani,tek başıma olmayı.
Aynen alışınca diğeri zor geliyor,evde kalayım biraz diyince nasıl baktıysam artık hee heee dedim içimdenOnun tadına varınca diğer türlüsü zor geliyor
Torunun hatrina idare edersin de beyler sürekli evde çekilmez yaAynen alışınca diğeri zor geliyor,evde kalayım biraz diyince nasıl baktıysam artık hee heee dedim içimden
Haftaya cumarteside çocuklar geliyor bayram için 1 hafta kalıp dönecekler.
Herkes evde olunca koca da idare edilir artıkAynen alışınca diğeri zor geliyor,evde kalayım biraz diyince nasıl baktıysam artık hee heee dedim içimden
Haftaya cumarteside çocuklar geliyor bayram için 1 hafta kalıp dönecekler.
Arada kaynarHerkes evde olunca koca da idare edilir artık
Kolaylıkla geçsin sonucu çok güzel olsunEn azından benden daha avantajı üst çekimden 3 gün sonra flan geçiciler takılacak,o yönden estetik olarak daha avantajlı olacak.Üst tamamen gitmiş kemik filan kalmamış yani,benden daha vahim durumda.