• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Ramazan Sofraları '' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    642
  • Anket Kapalı .
İiyiyim canım benim sağolyarın mücadeleye başlayacaz bakalım nasıl olacak. :KK200:

Çok sağol nevoşcum,sabah erken gideceğiz diş sökümü var ardından başlanacak implantlar takılacak.
Zor bir süreç ama sonu güzel olacak🥰

Zor bir süreç ama sonu güzel olacak🥰
En azından benden daha avantajı üst çekimden 3 gün sonra flan geçiciler takılacak,o yönden estetik olarak daha avantajlı olacak.Üst tamamen gitmiş kemik filan kalmamış yani,benden daha vahim durumda.

Onun tadına varınca diğer türlüsü zor geliyor 😅
Aynen alışınca diğeri zor geliyor,evde kalayım biraz diyince nasıl baktıysam artık hee heee dedim içimden :olamaz: :KK53:
Haftaya cumarteside çocuklar geliyor bayram için 1 hafta kalıp dönecekler.

Aynen alışınca diğeri zor geliyor,evde kalayım biraz diyince nasıl baktıysam artık hee heee dedim içimden :olamaz: :KK53:
Torunun hatrina idare edersin de beyler sürekli evde çekilmez ya:confused:

Herkes evde olunca koca da idare edilir artık 🤣🤣

En azından benden daha avantajı üst çekimden 3 gün sonra flan geçiciler takılacak,o yönden estetik olarak daha avantajlı olacak.Üst tamamen gitmiş kemik filan kalmamış yani,benden daha vahim durumda.
Kolaylıkla geçsin sonucu çok güzel olsun 🤲

Back