Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .

çok kibarsınız :)

Sanırım 1. Etli yaprak sarma tebrikler.bende yorumlarımı tarifleri N altına yapayım.

Sanırım 1. Etli yaprak sarma tebrikler.bende yorumlarımı tarifleri N altına yapayım.

Ortada emek var,çoğu hakkında olumsuz yazmışsınız,siz beğenmesenizde çoğunda yemek yarışmasından aldığı madalya var,keşke siz de yarışsaydınız anlardınız ,her kesime her damak tadına uysun diye seçenekler çoğaltılmıştır menüde.

Deynepnaz, post: 47521031, member: 720527"]
Ortadaeynepnaz,çoğu hakkında olumsuz yazmışsınız,siz beğenmesenizde çoğunda yemek yarışmasından aldığı madalya var,keşke siz de yarışsaydınız anlardınız ,her kesime her damak tadına uysun diye seçenekler çoğaltılmıştır menüde.[/QUOTE]
Beğenmeme değil.mutlaka bir birinci olacak.hepsi mükemmel ama konu ramazan ayı bu yönden baktım.katılmak isterdim fakat vaktim yoktu.her katılan yarışmacı renk katmış.

Ne demek ben gerçekten beğendiğime oy verdim. Senin emeklerine sağlık. Darısı bir türlü ev hanımı olamayan benim başıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…