• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Etli Yaprak Sarması' Oy Verenler

:KK60: hepinize teşekkür eederim :KK60: :KK200:

çok kibarsınız :)

Sanırım 1. Etli yaprak sarma tebrikler.bende yorumlarımı tarifleri N altına yapayım.
Bende oyumu kullanacağım.yarışma sonucu açıklandıktan sonra her tarif altına açıklamamı yapacağım.şimdi açıklama yapıp oy verecekleri etkilemek istemem.ellerinize sağlık, emeklerinize saygılar .

Sanırım 1. Etli yaprak sarma tebrikler.bende yorumlarımı tarifleri N altına yapayım.
:confused::confused::confused:
Ortada emek var,çoğu hakkında olumsuz yazmışsınız,siz beğenmesenizde çoğunda yemek yarışmasından aldığı madalya var,keşke siz de yarışsaydınız anlardınız ,her kesime her damak tadına uysun diye seçenekler çoğaltılmıştır menüde.

Deynepnaz, post: 47521031, member: 720527"]:confused::confused::confused:
Ortadaeynepnaz,çoğu hakkında olumsuz yazmışsınız,siz beğenmesenizde çoğunda yemek yarışmasından aldığı madalya var,keşke siz de yarışsaydınız anlardınız ,her kesime her damak tadına uysun diye seçenekler çoğaltılmıştır menüde.[/QUOTE]
Beğenmeme değil.mutlaka bir birinci olacak.hepsi mükemmel ama konu ramazan ayı bu yönden baktım.katılmak isterdim fakat vaktim yoktu.her katılan yarışmacı renk katmış.

Etli Yaprak Sarması' Oy Verenler

:KK60: hepinize teşekkür eederim :KK60: :KK200:

Ne demek ben gerçekten beğendiğime oy verdim. Senin emeklerine sağlık. Darısı bir türlü ev hanımı olamayan benim başıma :)

Back
X