o zaman acil altın gününe girmem lazım hakkıyla bir iş çıkarmam için
altın günü ekibinin fotosuda olsun ama verilen altınlar falan görünmeli kesinlikle
Bak bu fikirde çok güzelHmmmm börek fikri de güzel canımcım.
Eguşumda gelsin fikrini söylesin karar vereyim.
Altın günü masası mı desem acaba.
Neler döktürür kk hatunları şimdi kimbilir
Bu arada tebrik ettiğin içinde teşekkür ederim nevrestecim
Ben de su böreği yapıp sana rakip olurumbende aynısını düşündüm biliyormusun herkes aktif olur bundan sonra yarışmada haliyle
köfte ve pilav da geçen kategoriyi belirlerken bir sürü soru çıktı ortaya köfte olcaksa sadece kıyma içerikli köftelermi olcak yok efenim çiğ köfte mercimek köfteside dahil olcakmı pilav olursa çok basit kaçabilir dedik falan falan zor iş be kategori belirlemeknevreste börekler demiş ben katılır su böreği yaparım bunlara ek olarak aklıma şimdilik bişey gelmiyor...
Senin su böreği yine birinci olursa hiççççç şaşırmam :)
Bak bu fikirde çok güzelAma Altın günü için erken bir zaman o tarz günler genelde Eylül ayından sonra yapılıyor Ama katılmak için özellikle yapılırsa bilmem
Ben de su böreği yapıp sana rakip olurum
tekrara girmemek lazım
bu kez olmaz canımcım...
tavuk yemekleri olabilirmiki...
ben tavuğu lezzetsiz bulurum göğüs eti falan kızlar tavuğu lezzetli hale getircek tarifler sunabilirler diye düşündüm birden...
tekrara girmemek lazım
bu kez olmaz canımcım...
tavuk yemekleri olabilirmiki...
ben tavuğu lezzetsiz bulurum göğüs eti falan kızlar tavuğu lezzetli hale getircek tarifler sunabilirler diye düşündüm birden...
Çocuklar okula başlayınca mı gün düzenliyor hatunlar
Bak bu fikirde çok güzelAma Altın günü için erken bir zaman o tarz günler genelde Eylül ayından sonra yapılıyor Ama katılmak için özellikle yapılırsa bilmem
Ben de su böreği yapıp sana rakip olurum
Sen altın gününe girmesende hakkıyla iş çıkarırsın canımcım.
Güzel fikir diyen var mı altın gününe.
Oylamaya açıyorum
Et yemekleri yapıldıTavuk yemekleri olabilir Farklı tarifler farklı sunumlar görürüz
Katıldığım bir Altın günüm yokAma arkadaşlarla toplantılarımız oluyor enaz 5 çeşit yapıyoruz Bu tarz arkadaş toplantılarımız okul açılınca oluyor Etrafımdan bildiğim kadarıyla Altın günleride o zaman başlıyor..:44:Bu benim fikrim tabi ki Yok olur neden olmasın yapılsın katılırım diyen olabilir
oh may gaaattttt rakibe baakkkk vazgeçtim ben
ya da karşında bi şansımı denerim birimiz kıymalısını birimiz peynirlisini yaparız
altın gününde bir sürü şey yapılır hangisinin tarifini vercez yaw
aynen canımcım EMA hatuna bir fikir daha bakalım neye karar vercek..
ben tuttum bu fikri :81: ( bu arada yarışmacı olarak değil :130: oylayan üyecan olarak buralardayımAltın günü masası mı desem acaba.
Neler döktürür kk hatunları şimdi kimbilir
ben tuttum bu fikri :81: ( bu arada yarışmacı olarak değil :130: oylayan üyecan olarak buralardayım)
börekler ve tavuk kulağa hoş geliyor ama tavuk kısır olur gibi sanki börek çok daha fazla katılım alır gibi.
Birde kargo ile börekler bana yollanırsa ona göre oylama yaparız : ))))
Yok canım ben de kk'nın tüm hamarat hatunları gibiyim farkımız yok(ukalaca oldu ama)Hatta bu yarışmada harikalar yaratılıyoroh may gaaattttt rakibe baakkkk vazgeçtim ben
ya da karşında bi şansımı denerim birimiz kıymalısını birimiz peynirlisini yaparız
altın gününde bir sürü şey yapılır hangisinin tarifini vercez yaw
aynen canımcım EMA hatuna bir fikir daha bakalım neye karar vercek..
Çocuğum yok ya bana hergün altın günü canımcım
Ema ikizler burcu ve şaşırdı karar veremiyor
Börek diyorum o zaman !
açayım mı konuyu ?
Yok canım ben de kk'nın tüm hamarat hatunları gibiyim farkımız yok(ukalaca oldu ama)Hatta bu yarışmada harikalar yaratılıyorBeraber katılırız Benim iddiam yok
Ama karar vermek zor
Canım çocuklardan dolayı değilde genelde yaz sezonu herkes tatilde oluyor
Canım bu yarış şansını artırır ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşaallah
Ben de ikizler burcuyum seni çok iyi anlıyorum
E_M_A ve egunal tebrikler:)
CanımsınGelmesemde ,görmesemde ,yemesemde bunları duymam yeterli bana
Bu arada tebrik ettiğin içinde teşekkür ederim nevrestecim
bende sana kendimi beğendirip oyunu alana kadar katılmayı düşünüyordum nolcek şimdi
İleri ki zamanda altın günü yapılabilir belki fikir olarak kalsın bir kenarda :)
Aminnnnnn canım inşallah bende anne olabilirm
Demek aynı burçtanız çok sevindim nedense :)
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?