Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
bak şimdi içim parçalandı ama valla billa içlendim niye öyle diyon yaaaa:14::14::14:
ema nın sofrasını taaa baştan gözüme kestirmiştim ama ondan şeyettim yani:17::17::17:
hııı analdım:14::14::14:
şakaaaa:27::27::27::27::27:
:60::60::60::60:Datlum ellerine sağlık arkadaşım gerçekten özellikle güvecine bayıldım sanada yazdım bunu.Ayrıca her yarışmaya katılmakta ayrı bir beceri bunuda takdir ediyorum:29:O ısrarla takdir beklediğin ben değilim herhalde ama ben takdirimi edeyim :78::78::78::78:

zorla böyle takdir ettirirler adama:27:

ropörtaj mııı:52::52::52::46::46::46::46::46: ben de isteremm:16::16::16::46::46::46::46::46: okudum erinmedim herbirisi ayrı güzel olmuşş Güldencimm...hediye kısmında katılıyorum sanaaa ..mutfak eşyası beklerken gelen bornoz takımına nasıl şaşırıdğımız geldi aklımaaa....bir de açmamıştım yanlışlık oldu sandım telefon trafiğiyle öğrendik KK dan geldiğini sonra da tabii pro kart zarfı çıktı havlulaların arasından:1::1::1: ilk baştaki o şahane seçimler cezbetmişti beni..mutfaktan banyoya ordan yatakodasına geçiş de şaşırtıcı doğrusu...:44::44::44:

konusu geçmişti bir döenm hatırlıyorum ama eski yarışmaların biirncileri ile de yapılacak diye hatırlıyorumm:44::44::44::44:ben mi yanlış hatıladım acabaa:26::26::26::1::1::1::15::15:

EMA bebişimm ellerine sağlık Ne marifetli arkadaşlarım var benim yaaa :54::54::54::16::16::16:ne kadar öğünsem az sizinleee:29::38::38:ropörtajlarınızı okudumm süper siniz..

Utandım şimdi :17::17::17:
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için balımmm :16::16::16:

Sonunda konserve sarmami actim. Sonuc husran :19: Bugun ustunu biraz kiyma ve salcayla tamamlamayi dusunuyorum.

Dip Not: Roportajlar yikiliyorrr. :) Bu yarisma sanki daha cekismeli ve guzel geciyor. :32:

Sonunda konserve sarmami actim. Sonuc husran :19: Bugun ustunu biraz kiyma ve salcayla tamamlamayi dusunuyorum.

Dip Not: Roportajlar yikiliyorrr. :) Bu yarisma sanki daha cekismeli ve guzel geciyor. :32:

Mutfağımda ne pişti topiğine gel , sana beş dakika da uydurma pizza tarifimi vereceğim , konserve sarmadan iyidir :34:

Dur önce bi menünü okuduğum da nasıl olduğumu göstereyim :53::52::53::52::53:

Şöyle bi içimdeki kötü ses''ohh ohh iyi ki de unutmuş '' dedi :9::9:

Arkadaşım gerçekten çok bereketli bir sofra olmuş ama kısmet değilmiş demek ki , eşin zaten hep bu yarışmaya laf ediyordu diye hatırlıyorum , bilerek mi hatırlatmadı ne :1:
ahahah :1: gırseydım bırıncılık benımdı kızaaaammm :27:

Ellerine sağlık canım:56:Hayırlısı olsun kısmet değilmiş:29:Tabi ki ekle tarfileri gözümüz gönlümüz açılsın:56::52:
açıyım dimi :27: bencede acıyım :P
hay maşallahhh menüye bak:56::56::56:
nasıl emek verdiğin belli canım düşünüp üzülme artık nasip değilmiş...
ellerine sağlık cidden çok beğendim menüyü:38:
sağol canım, öldüm koca gun yaaa.. 25 kişiydik, daha bıkac sey vardı ama hatırlamıorum ya :44:

heeeeeee güllaç yaptım yaaa, bıde bülbül yuvası tatlısı.. sen baklava yapınca bende baklavadan vazgectım, bulbul yuvası yapmıştım..
annem bana kafayı mı yedın sen yaaa dedi :27:

ahahah :1: gırseydım bırıncılık benımdı kızaaaammm :27:

açıyım dimi :27: bencede acıyım :P

sağol canım, öldüm koca gun yaaa.. 25 kişiydik, daha bıkac sey vardı ama hatırlamıorum ya :44:

heeeeeee güllaç yaptım yaaa, bıde bülbül yuvası tatlısı.. sen baklava yapınca bende baklavadan vazgectım, bulbul yuvası yapmıştım..
annem bana kafayı mı yedın sen yaaa dedi :27:

25 kişi demek sen bu arada masayı çekmeyi bırak komple yarışmaya katılma fikrini hatta kendini unutabilirsin:9::9::9:
ramazan masası yarışmasıydı ben birileri mutlaka güllaç yapar bende yaparsam pişti oluruz diye hiç düşünmedim..
annen haklıymış valla:27::27::27:

25 kişi demek sen bu arada masayı çekmeyi bırak komple yarışmaya katılma fikrini hatta kendini unutabilirsin:9::9::9:
ramazan masası yarışmasıydı ben birileri mutlaka güllaç yapar bende yaparsam pişti oluruz diye hiç düşünmedim..
annen haklıymış valla:27::27::27:

:1::1::1::1: Allah iyiliğini versin..
kafam bı ara karıstı gıbı oldu ama toparladım:27:

:1::1::1::1: Allah iyiliğini versin..
kafam bı ara karıstı gıbı oldu ama toparladım:27:

sen 25 kişini ağırlamış bir hatunsun yarışmada şöyle dursun tebrik ediyorum seni benim davetim 4 kişilikti yazarken bile bi tuhaf kaçıyo 25 in yanına 4 kişilik davet saygılar efenim:42::42::42:

sen 25 kişini ağırlamış bir hatunsun yarışmada şöyle dursun tebrik ediyorum seni benim davetim 4 kişilikti yazarken bile bi tuhaf kaçıyo 25 in yanına 4 kişilik davet saygılar efenim:42::42::42:

Hadi sen yine iyisin canım benim davet 2 kişilikti :52::52::52:
Tek davetlim eşimdi :) ona da davetli denirse tabii :)

Son düzenleme:
Hadi sen yine iyisin canım benim davet 2 kişilikti :52::52::52:
Tek davetlim eşimdi :) ona da davetli denirse tabii :)

aaaa en önemli davetli o dur benim için şahsen eşim acayip eleştiren bir kimse ağzından harika olmuş karıcım vs..gibi biz söz almak çok ama çok zordur anası bunu hamurla beslemiş sadece ben adam gibi yemek çıkarınca karşısına afallıyooo şımarmıyım diyede iyi bişi demiyo:63::63: basacan buna bazlama ayran tamam :9::9::9: galiba sanırım herhalde eşime sinirli olduğum hiç belli olmadı:9::9::9:

aaaa en önemli davetli o dur benim için şahsen eşim acayip eleştiren bir kimse ağzından harika olmuş karıcım vs..gibi biz söz almak çok ama çok zordur anası bunu hamurla beslemiş sadece ben adam gibi yemek çıkarınca karşısına afallıyooo şımarmıyım diyede iyi bişi demiyo:63::63: basacan buna bazlama ayran tamam :9::9::9: galiba sanırım herhalde eşime sinirli olduğum hiç belli olmadı:9::9::9:

Yok canım hiç belli olur mu eşine aşkın fena kabarmış :)
Benim eşim melekmiş yaaaaa kocaman maşallah eşime :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

Yok canım hiç belli olur mu eşine aşkın fena kabarmış :)
Benim eşim melekmiş yaaaaa kocaman maşallah eşime :) :nazar::nazar::nazar::nazar:

başkalarında melek gibi kocalar var diye olay çıkarcam akşama gaza geldim kimse tutmasın beni:15::15::15::41::41::41::41::9::9::9:
2 gündür yemek yapmıyorum zıkkımın kökünden oturtma yaptım yesin dursun:63:

Son düzenleme:
başkalarında melek gibi kocalar var diye olay çıkarcam akşama gaza geldim kimse tutmasın beni:15::15::15::41::41::41::41::9::9::9:
2 gündür yemek yapmıyorum zıkkımın kökünden oturtma yaptım yesin dursun:63:

Aile faciasına sebep olmak istemiyorum.
Herkesin kocasının başka kusuru vardır canım melek dediysek o kadar da değil yani :)

Zıkkımın kökünden oturtma ha :52:
Afiyet bal şeker olsun :)

Aile faciasına sebep olmak istemiyorum.
Herkesin kocasının başka kusuru vardır canım melek dediysek o kadar da değil yani :)

Zıkkımın kökünden oturtma ha :52:
Afiyet bal şeker olsun :)

8 yıldır facia olmamış şimdide olmaz herhalde yalnız 3.akşam olcak yemek yapmazsam 3.sayfa haberlerine konu olabilirim facia dan emin değilim açlıktan cinnet geçirebilir:9::9::9:

8 yıldır facia olmamış şimdide olmaz herhalde yalnız 3.akşam olcak yemek yapmazsam 3.sayfa haberlerine konu olabilirim facia dan emin değilim açlıktan cinnet geçirebilir:9::9::9:

Erkek = Açlık = Cinnet :)

3 kelime kanka birbirine.Dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:
Erkek = Açlık = Cinnet :)

3 kelime kanka birbirine.Dikkat etmek lazım.

bu akşam mecbur pişirecem ev yemeksiz bende adam gibi bişeyler yiyeyim onun yüzünden inat etcem diye düzgün besnemiyorum metabolizmama yazık yani:12::12::9:

bu akşam mecbur pişirecem ev yemeksiz bende adam gibi bişeyler yiyeyim onun yüzünden inat etcem diye düzgün besnemiyorum metabolizmama yazık yani:12::12::9:

Tabii canım hem kendini hem eşini düşün marifetli ellerinden güzel bir yemek döktür bugün :)

Back
X