- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.561
Yaaa Zeynom bee kızz yerım senı ne kdr guzel bır yüreğin var Rabbım yüzünü hep güldürsün ınsallah canımın içiGeriden gelen arkadaşlar yazsın lütfen beni etiketlesinler destek olurum arefe günü herkesin duası bitmiş olsun İNŞAALLAH eminim başka arkadaşlarda destek olur
Menekşem iş nasıl gidiyor memnun musunOlur canim ben 2 kısıyı ztn benle pixie kaldı onu paylasıyım. Çalıştığım ıcın de giremezsem kusura bakmayın siz geriden gelen arkadaslara destek olursanız cok mutlu olurum
Aynenn ablaacım destek çıkarız tabikiiiGeriden gelen arkadaşlar yazsın lütfen beni etiketlesinler destek olurum arefe günü herkesin duası bitmiş olsun İNŞAALLAH eminim başka arkadaşlarda destek olur
Penyez ZeynepYaaa Zeynom bee kızz yerım senı ne kdr guzel bır yüreğin var Rabbım yüzünü hep güldürsün ınsallah canımın içi
Swetim çok şükür bin şükür Allaha ıyım guzel gidiyorMenekşem iş nasıl gidiyor memnun musun
Umarim ifşa etmemısımdır yaPenyez Zeynepay ismide en sevdiğim isimlerden aminnn Ayşenurum
Umarim ifşa etmemısımdır ya
Sıkıntı yok canımın içi hayal bir kişi değilim gerçek kişiyim penyez den anlaşılıyor aslında tersten okuyunca ZeynepUmarim ifşa etmemısımdır ya
Başladık okumaya tatlımNeysee bizz dualarımıza bakalımmm Ayşenurum yaa Vehhab
Morrmeneksee bende durumlar biraz yoğun 1500 ya Gaffar okudum tamamlıycam ama.Yazmaya utandım,yanlış anlaşılmak istemem
F Flower__ arkadaşımızın niyetine 3.000 Ya Vehhab CC. okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnnBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
31. GÜN SIRA =) F Flower__
OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.
ESMA ANLAMI =)
ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@SPİRİTUELİNSAN ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Duam ve niyetim bu şekilde; "Allahım isteklerimin mutluluk, kolaylık ve huzurla olmasını nasip et. Amin"
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Yaa maşallah rabbim daim etsinSwetim çok şükür bin şükür Allaha ıyım guzel gidiyor
Valla surda edılen duaların hıc bırı bosuna deıl Rabbım ne dua ettıysem cok sukur ki nasıp ettı