- 23 Mart 2022
- 14.758
- 55.818
- 41
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.541
Bekliyoruz canım paylaşılmadıYeni Esma paylaşıldı mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz canım paylaşılmadıYeni Esma paylaşıldı mi
Tamam penteyim kaçırdım sandimBekliyoruz canım paylaşılmadı
Sevilmeyecek gibi değil ama dimi pamuk kalpliBişi söyleyebilir miyim FilizimBende seviyorum yaa penyez83
Valla dua geubunda gözlerim listede arıyor seni tatikini falan yap gez toz dolaş geri dön bizeBişi söyleyebilir miyim FilizimBende seviyorum yaa penyez83
Evettt pammuk pammuk çiçeğiiimmmSevilmeyecek gibi değil ama dimi pamuk kalpli
Canimmmmm bende seni seviyorum gruplarda ki bütün arkadaşlarımı ALLAH için seviyorumpenyez83 kız ben seni çok seviyorum heeeee
Ben kardeş olduklarını yeni öğrendim bilmiyordum keşke benimde öyle bir ablam olsaydıEvettt pammuk pammuk çiçeğiiimmm @Ssevincli arkadaşım abloşuna bizim yerimize de sarılır mısın
Ya şu tatlılığaa bakar mısın tekrardan kavuşucaZ FilizimmValla dua geubunda gözlerim listede arıyor seni tatikini falan yap gez toz dolaş geri dön bize
Ya inanirmisiniz bazen mesela gün içinde birşey yaşadığımca canım çok sıkıldığında yada çok mutlu olduğumda sizlerle paylaşasim geliyor böyle hemen alo deyip yada yazıp anlatabilecekmişim gibi hissediyorum okadar yakindisiniz bana
İnşallah mini mini hanimim inşallahYa şu tatlılığaa bakar mısın tekrardan kavuşucaZ Filizimm
Kusuruma bakmayın paylaştım hemen sımdıMorrmeneksee kuzum gelmeyecek galiba bugin . Çok yoruluyor çok yoğun işyerinde sanirim
Olur canim ben 2 kısıyı ztn benle pixie kaldı onu paylasıyım. Çalıştığım ıcın de giremezsem kusura bakmayın siz geriden gelen arkadaslara destek olursanız cok mutlu olurumMorrmeneksee canım yarın akşam son iki niyeti paylaşmış olsan arefe gününe kadar bitirmiş oluruz... hem geriden gelen arkadaşlar olursa onlarda destek oluruz
Geriden gelen arkadaşlar yazsın lütfen beni etiketlesinler destek olurum arefe günü herkesin duası bitmiş olsun İNŞAALLAH eminim başka arkadaşlarda destek olurOlur canim ben 2 kısıyı ztn benle pixie kaldı onu paylasıyım. Çalıştığım ıcın de giremezsem kusura bakmayın siz geriden gelen arkadaslara destek olursanız cok mutlu olurum