- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.581
Canim ben gunluk okumalarimi duzenli tamamliyorum. Bildirim yapmadigim yok. 3-4 saat sonra yola cikacagiz, ancak kalan arkadaslari da geciktirmeden okumaya calisacagim.Kızlar son 2-3 arkadas ıcın bildirim yapmayanlar yapsın lutfen. Yetiştiremeyen varsa desin arkadaslar destek cıkacak.
Ramazandan sonrasına kalmasın kımsenın duası. Destek isteyen var mı???
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Biliyorum canım Allah razı olsun en basından beri titizlikle yazdığının farkındayımCanim ben gunluk okumalarimi duzenli tamamliyorum. Bildirim yapmadigim yok. 3-4 saat sonra yola cikacagiz, ancak kalan arkadaslari da geciktirmeden okumaya calisacagim.
Ben sahurda yapsam olur mu Ayşenurumm zaman sorunsalıKIZLAR YARIN SELA İLE EZAN ARASINDA CÜZDAN DUASINI UNUTMAYIN!!!
Bende menekse etiket yapmadi diyorumKIZLAR YARIN SELA İLE EZAN ARASINDA CÜZDAN DUASINI UNUTMAYIN!!!
F Flower__ Rabbim niyetini dualarını kabul etsinKızlar son 2-3 arkadas ıcın bildirim yapmayanlar yapsın lutfen. Yetiştiremeyen varsa desin arkadaslar destek cıkacak.
Ramazandan sonrasına kalmasın kımsenın duası. Destek isteyen var mı???
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
3000 ya vehhab cc okudum ...arkadasaBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
31. GÜN SIRA =) F Flower__
OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.
ESMA ANLAMI =)
ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@SPİRİTUELİNSAN ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Duam ve niyetim bu şekilde; "Allahım isteklerimin mutluluk, kolaylık ve huzurla olmasını nasip et. Amin"
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Olmaz dıe biliyorum Tinnosum yaBen sahurda yapsam olur mu Ayşenurumm zaman sorunsalı
Ya aslında ozel grup acacaktım da valla iş girdi ya araya ne yalan soyleyim zaman bulamadım. Ben bıle yapamıcam sanırımBende menekse etiket yapmadi diyorum
Bence bi duvarinda paylas kuzum goren faydalansin en azindan insaAllah yaoarsin sen deOlmaz dıe biliyorum Tinnosum ya
Ya aslında ozel grup acacaktım da valla iş girdi ya araya ne yalan soyleyim zaman bulamadım. Ben bıle yapamıcam sanırım
Dur bakım şimdi bi nesibemBence bi duvarinda paylas kuzum goren faydalansin en azindan insaAllah yaoarsin sen de
Ayyyh bende hatırlatmaya gelmiştim iyi bari unutulmamış. Rabbim zamanında yazmayı nasip etsin inşallahKIZLAR YARIN SELA İLE EZAN ARASINDA CÜZDAN DUASINI UNUTMAYIN!!!
Okudum Allah kabul etsinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
30. GÜN SIRA =)namaste21 KIZI (İNCİ)
OKUNACAK ESMASI =) YA GAFFAR CC.
ESMA ANLAMI =) El Gaffar esmasının Türkçe anlamı mağfireti ve affı çok olan Allahu Teala'nın kullarının hem günahlarını bağışlayıcı hem de günahlarını örten bir yaratıcı olduğu anlamına gelmektedir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
namaste21 KIZI (İNCİ) ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allahım inci kulunun günahlarını affet ,tövbelerini kabul et.Geleceğini ahlakını ,imanını ,akıbetini, bahtını güzelleştir.
İnci kuluna sağlıklı inançlı, huzurlu ,mutlu ,başarılı,bolluk bereketli ve uzun ömür ver.
Onu ve ailesini tüm kötüler kötülükler, kazalardan ,belalardan,nazardan,şerden ,hastalıklardan ve aklımıza bile gelmeyen bütün kötülüklerden muhafaza et.Hayatında hep iyiler olsun kötüler şerler uzak olsun.
Kalbindeki duasını kabul et ve hakkında hayırlı kıl.
Tüm grup arkadaşlarınında dualarını kabul et .Hakkında hayırlı et.
AMİN
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Paylastım canım insallah herkes gorur gören görmeyene iletsinBence bi duvarinda paylas kuzum goren faydalansin en azindan insaAllah yaoarsin sen de
KIZLAR CUZDAN DUASININ YAPILISINI BU LİNKTE PAYLASTIM HERKESI ETIKETLEDIM AMA DÜŞMEYENLERDE OLABILIR BURAYADA BIRAKIYORUM LİNKİ SELA İLE EZAN ARASINDA YAPALIM BUGUN
GRUPLARI OLAN ARKADASLAR BU LINKI KENDI GRUPLARINDA PAYLASABILİRLER HERKES GORSUN FAYDALANSIN
Konu Mesajı 'Namaz, dua ve manevi sohbet alanı' Namaz, dua ve manevi sohbet alanı
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Etiketin gelmedi banaaaaKIZLAR CUZDAN DUASININ YAPILISINI BU LİNKTE PAYLASTIM HERKESI ETIKETLEDIM AMA DÜŞMEYENLERDE OLABILIR BURAYADA BIRAKIYORUM LİNKİ SELA İLE EZAN ARASINDA YAPALIM BUGUN
GRUPLARI OLAN ARKADASLAR BU LINKI KENDI GRUPLARINDA PAYLASABILİRLER HERKES GORSUN FAYDALANSIN
Konu Mesajı 'Namaz, dua ve manevi sohbet alanı' Namaz, dua ve manevi sohbet alanı
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap