🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Evettt pammuk pammuk çiçeğiiimmm
Ssevincli arkadaşım abloşuna bizim yerimize de sarılır mısın
Ya inanirmisiniz bazen mesela gün içinde birşey yaşadığımca canım çok sıkıldığında yada çok mutlu olduğumda sizlerle paylaşasim geliyor böyle hemen alo deyip yada yazıp anlatabilecekmişim gibi hissediyorum okadar yakindisiniz bana

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

31. GÜN SIRA =) F Flower__

OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.

ESMA ANLAMI =)
ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

@SPİRİTUELİNSAN ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Duam ve niyetim bu şekilde; "Allahım isteklerimin mutluluk, kolaylık ve huzurla olmasını nasip et. Amin"

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Morrmeneksee canım yarın akşam son iki niyeti paylaşmış olsan arefe gününe kadar bitirmiş oluruz... hem geriden gelen arkadaşlar olursa onlarda destek oluruz
Olur canim ben 2 kısıyı ztn benle pixie kaldı onu paylasıyım. Çalıştığım ıcın de giremezsem kusura bakmayın siz geriden gelen arkadaslara destek olursanız cok mutlu olurum

Olur canim ben 2 kısıyı ztn benle pixie kaldı onu paylasıyım. Çalıştığım ıcın de giremezsem kusura bakmayın siz geriden gelen arkadaslara destek olursanız cok mutlu olurum
Geriden gelen arkadaşlar yazsın lütfen beni etiketlesinler destek olurum arefe günü herkesin duası bitmiş olsun İNŞAALLAH eminim başka arkadaşlarda destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…