- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Ellerine sağlık bitaneemmm gümbür gümbür geliyoruzz yine Ramazanı dolu dolu yaşayalımGrubumuzu actım kızlar yukarda yazdım herseyı
AYın 20 - 25 gıbı aktif edecez insallah
ESmanızı belirleyin derim vakit var gerçi ama size bırakıyorum
İnsallah hıc sıkıntı ve aksaklık cıkmadan cok guzel gecen bır dua grubu oluruz yıne.
Gerci ben durmadan etıket yaparım rahat bırakmam sizi
sweetgirlcandy - M Morlale8
Saliha40 Morrmeneksee mavikelebek34 - 5 528mucizemmm
burcusami Yorgunkus Tiniminimavihanim Nefes0858 Life light Aktif Lora agustos72 Yazarhanim Mintimint tatlicincap - B Buluts34
- M MaviMabellee
Ssevincli Ssevincli abla Diloss1 - @Kahve__ Kokusu
Madammor ezgiisel Ceren0134 Sadelikherseydir Asiltutku kavs-i kuzah Lna16 - K karamelli001
- R rana20
- @Ada-anne
Krew - F Flower__
SoLeiL12 namaste21 namaste21 kızı
Aminnn hepımız için hayırlı uğurlu olsun sweetimHayırlı olsun kuzum
Aynen dönüşümüz muhteşem olacak insallahEllerine sağlık bitaneemmm gümbür gümbür geliyoruzz yine Ramazanı dolu dolu yaşayalımhangi esmayı seçeceğim şaşırdımm
Ayşenurcum valla etiketlerini özlemiştimGrubumuzu actım kızlar yukarda yazdım herseyı
İnsallah hıc sıkıntı ve aksaklık cıkmadan cok guzel gecen bır dua grubu oluruz yıne.
burcusami Yorgunkus Tiniminimavihanim Nefes0858 Life light Aktif Lora agustos72 Yazarhanim Mintimint tatlicincap - B Buluts34
- M MaviMabellee
Madammor ezgiisel Ceren0134 Sadelikherseydir Asiltutku kavs-i kuzah Lna16 - K karamelli001
- R rana20
- @Ada-anne
Krew - F Flower__
Merak etme cnm özlemini bol bol gıderecem ramazandaAyşenurcum valla etiketlerini özlemiştim
Daha 15 gun var rahat bulursun elbet balımHayırlı olsun insallah
Bakayım esmalara çok kararsızım şu an
Aaa oda olablirr Ayşenurum bir kaç tane Var seçimi yaparım o zamana atarım hem esmamı hem duamıAynen dönüşümüz muhteşem olacak insallahvalla yüzlerce esma var hepsı bırbırınden guzel ama duanız neye yonelıkse fazileti en yakın olanı seçin bence.
Mesela sana ya varis olabılır duan bu yonde cunku. Yınede tabı kalbinden ne gecıyorsa onu yap
Canım lıste kapalıdır dıe yazdım ona rağmen masallah 37 kısıyız sanırım yıne 40 oluruz. Gonul isterki herkes gelsın katılsın ama lıste uzayınca herkes sıkılıyor ondn korktum biraz da.Aaa oda olablirr Ayşenurum bir kaç tane Var seçimi yaparım o zamana atarım hem esmamı hem duamıListemiz de nasıl bereketlendi
Çok iyii yaptıınn çiçeğimmm tam dozunda olduuu vallahii sabırsızlıkla bekliyorumCanım lıste kapalıdır dıe yazdım ona rağmen masallah 37 kısıyız sanırım yıne 40 oluruz. Gonul isterki herkes gelsın katılsın ama lıste uzayınca herkes sıkılıyor ondn korktum biraz da.
Ellerine sağlık canım hayırlı olsunGrubumuzu actım kızlar yukarda yazdım herseyı
- M MaviMabellee
- R rana20
- @Ada-anne
Krew - F Flower__
Çok iyii yaptıınn çiçeğimmm tam dozunda olduuu vallahii sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun kızlar ❤
Hayırlı olsun İnşallah
Ellerine sağlık canım hayırlı olsunRabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah
Canlar Hepimize hayırlı olsunAllah bana da yardım etsin yoğunluğun içinde dayanamadım girdim ramazan ayı inşallah benim için ful dolu geçecek
Hepınızdende Allah razı olsun biricik dua arkadaslarımHayırlı olsun hepimize emeğine sağlık aysenurum❤❤
Benimki olabilir Ayşem..