🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Dua kardeşlerim seçtiğim esma sanırım biraz zorladı .Ya zül celali vel ikram esması bana iyi geldiği için onu seçtim ama sizlere biraz uzun ve zor geldi haklısınız.Hakkınızı helal edin.
Allah hepinizden razı olsun.Dualarınızı kabul eylesin.
Hayırlı kandiller

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

30. GÜN SIRA =) namaste21 KIZI (İNCİ)

OKUNACAK ESMASI =) YA GAFFAR CC.

ESMA ANLAMI =) El Gaffar esmasının Türkçe anlamı mağfireti ve affı çok olan Allahu Teala'nın kullarının hem günahlarını bağışlayıcı hem de günahlarını örten bir yaratıcı olduğu anlamına gelmektedir.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

namaste21 KIZI (İNCİ) ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Allahım inci kulunun günahlarını affet ,tövbelerini kabul et.Geleceğini ahlakını ,imanını ,akıbetini, bahtını güzelleştir.
İnci kuluna sağlıklı inançlı, huzurlu ,mutlu ,başarılı,bolluk bereketli ve uzun ömür ver.
Onu ve ailesini tüm kötüler kötülükler, kazalardan ,belalardan,nazardan,şerden ,hastalıklardan ve aklımıza bile gelmeyen bütün kötülüklerden muhafaza et.Hayatında hep iyiler olsun kötüler şerler uzak olsun.
Kalbindeki duasını kabul et ve hakkında hayırlı kıl.
Tüm grup arkadaşlarınında dualarını kabul et .Hakkında hayırlı et.
AMİN

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Uzun gelmedi de aliskin degiliz o yuzden sanirim yoksa muthis hic sorun degil insallah dualarin kabul olsun hakkini helal et bitircem insallah

Kızlar nameste ıcın çok bildirim eksık lütfen hızlı ve seri şekilde tamamlayalım rıca ediyorum

Asiltutku
Aktif Lora kızlar sizlerden de acil sekılde kalan, biriken tüm bildirimlerinizi beklıyorum. 5 6 arkadasımızın kı tamamlandı ama sizi beklıyorum.

Ramazan bitmesine cok az sure kaldı hıc kımsenın duası yarım kalmasın, ramazandan sonrasına aksamasın lutfen ona gore okuma planlarınızı yapın rica ediyorum hep birlikte sıkıntı olmadan bitirelim grubumuzu yardımcı olun banada

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Ssevincli
Magnifiaque
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

namaste21 arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşaAllah

Okudum Allah kabul etsin

Canım gecikcem ben biraz okuyunca yazayım

namaste21 arkadasimizin kizi icin 3000 Ya Gaffar okudum. Rabbim dularimizi kabul etsin.

namaste21 içijin 3000 Ya Zül celali vel ikram okudum. Zorlandım aslında hep okuduğum esma ama bu kadar yüksek sayı okumamışdım. Helali hoş olsun ablacım, gec oldugu için kusura bakma Allah kabul etsin Morrmeneksee

namaste21 kızı inci niyetine 3.000 YA GAFFAR okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn Morrmeneksee

namaste21 kızı için 3000 ya Gaffar okudum. Allah kabul etsin Morrmeneksee

namaste21 kızı inci adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…