🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Amiiinnn aminnnn çookçaa bitanemmm dolu dolu ramazan geçecek Allahın izniyle

Aminn aminnn kuzum ne güzel şeyler yazdın öyle hemşom yaaa

Yaaaa amin inşallah çiçeğim ne güzel dua etmişsin

Çok şükür bu yılki Ramazan ayına da ulaştık. Geçen 2 yılki ramazan ayı pandemi sebebiyle biraz buruk geçmişti teravih,mukabele ve iftar davetleri olmaması sebebiyle.çok şükür atlattık o dönemi. Allah dua grubumuzdaki tüm isteklerimizi en güzel şekilde bize nasip etsin. Amin

Allah mutlu hayırlı yaşam nasip etsin inşallah. Bu zamanda temiz düzgün insan bulmak Allah'ın verdiği çok güzel bir nimet. Darısı benim başıma inşallah yaa. Yalnızken de hayatımı yaşıyorum tabiki ama dinini doğru şekilde yaşayan uyumlu olduğum bir insanla bir yuva kurabilmek de güzel bir şey olur bence. Tabi o konuda işin içine kaygı ve stres giriyor acaba doğru kişi beni bulabilecek mi bulduğunda evlensem bekarlığı özler miyim filan diye Ama galiba evlilik kararı veren insanlar zaten kafalarındaki bu soruların cevabını verebildikleri için o yolda ilerlemeye karar veriyorlar. Şu an benim için en iyisi akışa bırakmak galiba

Cnm maddiyat bır kenara dursun ınsan manevi olarakta, ruh esi olarakta aradığını bulabiliyorsa ne mutlu. Bırde cok dua eden ve beklentisinin sadece ve sadece Allahtan geleceğine inanan insansak o eşle karsılastıgında hıc şüphe etmeden cıkıyosun o yola.
Çünkü duanı Allaha edıyosun, karsılıgını vereceğine eminsin ve sonradanda duan kabul oldugunda için rahat oluyor tereddüt yasamıyosun hıc bır konuda. Cunku bu ettıgın senın duandı senın.
Sende uzun zamandır beri buradasın cok bır araya geldik ınan surda ettıgımiz hıc bır dua sebepsiz deıl.
Surda toplanıyor olmamız bıle sebepsiz deıl yanı.
Inanın gercekten dua edip akısına bıraktığımızda hersey kendılıgınden gelısıyor

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
========================================

1. GÜN SIRA =) Lna16

OKUNACAK ESMASI =) YA MU'Tİ CC.

ESMA ANLAMI =) Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Lna16 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Allah'ım sen bizi bizden daha iyi bilirsin..
Yuvamı ve ailemi kötülüklerden koru
Maddi ve manevi sıkıntılarımızı gider Yarabbim..
Kötü insanlardan ıslah et, hastalıktan koru..
Bizi bu imtihan yolunda sıkma, daratma sana sabır ve tevekkül etmeyi nasip eyle.. Sen Rahman ve Rahim olansın, Gaffar olansın, Mu'ti olansın sana isimlerin ile sesleniyorum sen bize bu yolda bir çıkış kapısı göster ve aydınlığa çıkart ..
Allah'ım İbrahim'i yakmayan ateş, Yunus'u boğmayan su, Eyyüb'ü incitmeyen kurtlar, İsmal'i kesmeyen bıçak hürmetine dualarımızı kabul eyle, günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle Yarabbim
"Allah'ım! Her türlü övgü sana mahsustur. Senden başka ilâh yoktur. (Sen), mennânsın/çok nimet verensin, gökleri ve yeri yokken var edensin, celâl ve ikram sahibisin, ey yaşayan, diri, canlı, ölümsüz, ezelî ve ebedî olan; zatı ile kaim olan, her şeyin varlığı kendisine bağlı olan, uykusu ve uyuklaması olmayan, varlıkları yöneten, koruyan ve ihtiyaçlarını üstlenen Allah'ım! cümleleri ile sana dua ediyor, senden talepte bulunuyorum, bana hayırlı, sağlıklı ve senin yolunda olan bir evlat nasip et.. Benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze hayırlı bir evlat nasip et Rabbim.. Kün fe yekün sen ol dersin ve olur..Hz. Zekeriyanın duasında ettiği gibi bize salih evlat nasip et.. Mübarek Ramazan ayında okunan hatimleri, okuduğumuz duaları,tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları sen kabul eyle.. Bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine gebe kalmamı kolaylaştır.. Rabbim bize yolda sabır ve dayanma gücü ver.. Burda olan arkadaşlarımın da gönüllerin muradını ver kimin ne sıkıntısı varsa gider Allahım.. Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine kapından boş çevirme Rabbim.. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin..
Burda ki arkadaşlarımın gönüllerin muradını ver..
Amin diyen arkadaşlarımdan Allah razı olsun

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Nefes0858

Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34

M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla

M Morlale8
Madammor

ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir

Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee

Son düzenleme:
Bence de. İnsan bazen duasının kabulü için sabırsızlığa düşüyor ama o da şeytanın vesvesesi bence. Vazgeçmeden duaya devam etmek gerekiyor demek ki. Her şeyin bir zamanı var.Allahın bize yaşattıgı her seyde bir hikmet var

Ne güzel bi dua, amin

Kızlar başladık cok şükür yarın aksam 21.30 a kdr son bıldırım saati

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

1. GÜN SIRA =) Lna16

OKUNACAK ESMASI =) YA MU'Tİ CC.

ESMA ANLAMI =) Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir.

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Lna16 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Allah'ım sen bizi bizden daha iyi bilirsin..
Yuvamı ve ailemi kötülüklerden koru
Maddi ve manevi sıkıntılarımızı gider Yarabbim..
Kötü insanlardan ıslah et, hastalıktan koru..
Bizi bu imtihan yolunda sıkma, daratma sana sabır ve tevekkül etmeyi nasip eyle.. Sen Rahman ve Rahim olansın, Gaffar olansın, Mu'ti olansın sana isimlerin ile sesleniyorum sen bize bu yolda bir çıkış kapısı göster ve aydınlığa çıkart ..
Allah'ım İbrahim'i yakmayan ateş, Yunus'u boğmayan su, Eyyüb'ü incitmeyen kurtlar, İsmal'i kesmeyen bıçak hürmetine dualarımızı kabul eyle, günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle Yarabbim
"Allah'ım! Her türlü övgü sana mahsustur. Senden başka ilâh yoktur. (Sen), mennânsın/çok nimet verensin, gökleri ve yeri yokken var edensin, celâl ve ikram sahibisin, ey yaşayan, diri, canlı, ölümsüz, ezelî ve ebedî olan; zatı ile kaim olan, her şeyin varlığı kendisine bağlı olan, uykusu ve uyuklaması olmayan, varlıkları yöneten, koruyan ve ihtiyaçlarını üstlenen Allah'ım! cümleleri ile sana dua ediyor, senden talepte bulunuyorum, bana hayırlı, sağlıklı ve senin yolunda olan bir evlat nasip et.. Benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze hayırlı bir evlat nasip et Rabbim.. Kün fe yekün sen ol dersin ve olur..Hz. Zekeriyanın duasında ettiği gibi bize salih evlat nasip et.. Mübarek Ramazan ayında okunan hatimleri, okuduğumuz duaları,tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları sen kabul eyle.. Bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine gebe kalmamı kolaylaştır.. Rabbim bize yolda sabır ve dayanma gücü ver.. Burda olan arkadaşlarımın da gönüllerin muradını ver kimin ne sıkıntısı varsa gider Allahım.. Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine kapından boş çevirme Rabbim.. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin..
Burda ki arkadaşlarımın gönüllerin muradını ver..
Amin diyen arkadaşlarımdan Allah razı olsun

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Nefes0858
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee

Bismillahirrahmanirrahim başlayalım Ayşem Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…