🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Lna16 icin okudum. Rabbim dualarimizi kabul etsin.

Lna16 arkadaşımız için 3000 tane Ya MU'Ti okudum. Rabbim duasını kabul etsin inşaAllah

Lna16 BİLDİRİM YAPMAYANLAR

21. 30 SON KIZLAR

DÜN AKŞAM BAŞLADIK KIZLAR DUAYI PAYLAŞTIM ÜST KISIMDA VAR GÖRMEYENLER VEYA YENI GIRENLER VARSA

BİRDE HERKES KENDI ESMASINI SEÇTİĞİ İÇİN KARISIKLIK OLMAMASI ADINA BİLDİRİM YAPARKEN ÖRNEK VERİYORUM

LLNA6 ARKADASIMIZ İÇİN 3000 TANE YA MU'Tİ OKUDUM SEKLINDE BİLDİRİM YAPARSANIZ DAHA İYİ OLUR ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM AKSAM 9 BUCUĞA KADAR TAMAMLAMIS OLALIM LÜTFEN

Diloss1
mavikelebek34
Saliha40
Aktif Lora
Mintimint
B Buluts34
M Morlale8
Madammor
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
sweetgirlcandy
K karamelli001
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı

hemen düzenleme yaptım

Canım bende okudum bu arada 3000 tane ya mu'ti cok guzel dua etmıssin tüm içtenlıgımle aminnnn n dedım güzel haberlerını almak nasip olsun burdan da
Yaaaaa Ayşem kalbi güzel arkadaşım teşekkür ederimmmmm Allah razı olsun çiçeğim Rabbim niyetlerimizi kabul etsinnn bu güzel aylarda Aminnnnn tez zamanda hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah çiçeğim Vesile eden sensin bizi senden Rabbim razı olsun ne muradın varsa versin çok güzel bir etkinliğe sebep ettin bizi mübarek günlerde çiçeğim

Okudum Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…