- 18 Kasım 2015
- 13.532
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Cok sagol cnm inşallahCanim çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanır inşallah
Yok abla persembe dıe yazmıstım ama muhtemelen son 5 gun kala baslarız neden dersen lıste 35 kısı herkesın kı ramazana yakın okunsun dıe tüm çabam.Morrmeneksee bugün başlamıyormuyduk canım
Ben de devamKızlar hayırlı gunler
Nasılsınız?
Çarsamba veya persembe gunu grubu başlatacağım herkes buradamı?
Listeden ayrılmak isteyen var mı?
Tek ricam ramazan boyunca daha doğrusu liste bitene kadar düzenli bıldırım yapacak olanlarla devam edelım daha sonra bır aksilik cıkmasın
LİSTE
sweetgirlcandy - M Morlale8
Saliha40 Morrmeneksee mavikelebek34 - 5 528mucizemmm
burcusami - @Yorgunkus
Tiniminimavihanim Nefes0858 Life light Aktif Lora agustos72 Yazarhanim Mintimint tatlicincap - B Buluts34
- M MaviMabellee
Ssevincli Ssevincli abla Diloss1 - @Kahve__ Kokusu
Madammor ezgiisel Ceren0134 Sadelikherseydir Asiltutku kavs-i kuzah Lna16 - K karamelli001
- R rana20
- @Ada-anne
Krew - F Flower__
namaste21 namaste21 kızı - @SoLeiL12
- @Cikolataparcacigi
Ben buraya giremezsem diğer taraftan bi dürt beni ilk günYok abla persembe dıe yazmıstım ama muhtemelen son 5 gun kala baslarız neden dersen lıste 35 kısı herkesın kı ramazana yakın okunsun dıe tüm çabam.
Yanı ramazanda herkesın kı okunmus bıtmıs olacak insallah
Teşekkürler Ayşem Allah razı olsunKIZLAR AKSAMLna16 arkadasımızın esma ve duasıyla başlayacağız haberiniz olsun,
DEdiğim gıbı herkes esmasını sımdıden seçsin ben sırası gelen kısı den ozellden duasını isteyeceğim
sweetgirlcandy
M Morlale8
Saliha40
Morrmeneksee abla
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Tiniminimavihanim
Nefes0858
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
Diloss1
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
Lna16
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
Basliyor muyuuz
Evettt kızlar çokkk şükür başlıyoruzzz
Aynen nedense bi heyecan olduAyy heyecan yaptım hadi bismillah ❤
Bu arada sonunda ablamda üye oldupenyez83 listeye onu eklersin cnm Morrmeneksee
Aaaa çokk sevındım yaaaAyy heyecan yaptım hadi bismillah ❤
Bu arada sonunda ablamda üye oldupenyez83 listeye onu eklersin cnm Morrmeneksee
Aminnn nefesimmHepimiz için hayırlı olsun Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne duası varsa kabul etsin inşallah güzel dua arkadaşlarım❤
Unuturmuyum buradaki arkadaşlarım hep duamdasınız kaç aydır aile gibi olduk bana da çok dua ettiniz bu süreçteAminnn nefesimmbebıs sahibi olacaklar ayrıyeten dualarınıza talibim vallahı beni unutmayın
Sızlerde benım hep duamdasınız cok aktif olamasakta bazen..Unuturmuyum buradaki arkadaşlarım hep duamdasınız kaç aydır aile gibi olduk bana da çok dua ettiniz bu süreçte