- 18 Kasım 2015
- 13.532
- 16.961
- 35
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Meneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılarKızlar hayırlı gunler
Nasılsınız?
Çarsamba veya persembe gunu grubu başlatacağım herkes buradamı?
Listeden ayrılmak isteyen var mı?
Tek ricam ramazan boyunca daha doğrusu liste bitene kadar düzenli bıldırım yapacak olanlarla devam edelım daha sonra bır aksilik cıkmasın
LİSTE
sweetgirlcandy - M Morlale8
Saliha40 Morrmeneksee - @mavikelebek34
- @Tospaagtd
burcusami - @Yorgunkus
Tiniminimavihanim Nefes0858 Life light Aktif Lora - @agustos72
- @Yazarhanim
- @Mintimint
- @bugungunlerdenguzellik
- @Buluts34
- @Mabellee
Ssevincli Ssevincli abla - @Diloss1
- @Kahve__ Kokusu
- @madammor
- @ezgiisel
- @Ceren0134
- @Sadelikherseydir
- @Asiltutku
- @kavs-i kuzah
- @Lna16
- K karamelli001
- R rana20
- @Ada-anne
- @Krew
- @Spirituelinsan
namaste21 namaste21 kızı - @SoLeiL12
- @Cikolataparcacigi
Canımm çok geçmiş olsunn rabbim şifa versin miniğimeeeMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim
Burcucum çok geçmiş olsun. Rabbim bir an önce şifa versin inşallahMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim
Oy kıyamam pamuğa gecmis olsunMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim
Benim için sorun olmaz arkadaşla değiştirebilirsinCok şükür bende iyi olmaya çalışıyorum canımcım bende devam hatta ben öne gecebilir miyim müsaadeniz olursa? Biraz sıkıntılı hissettiğim dönemdeyimde bu gruplarin dualarin bana cok faydasi olmustu oluyor ne kadar hizli kadar iyi olur tabi sorun olmayacaksaMorrmeneksee
Oy kıyamam paşaya çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin hemencecik iyileşir inşallah paşaMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim
Tabıkı cnım ılk sıraya senı alıyorum o zmn senle baslayalım.Cok şükür bende iyi olmaya çalışıyorum canımcım bende devam hatta ben öne gecebilir miyim müsaadeniz olursa? Biraz sıkıntılı hissettiğim dönemdeyimde bu gruplarin dualarin bana cok faydasi olmustu oluyor ne kadar hizli kadar iyi olur tabi sorun olmayacaksaMorrmeneksee
Çok gecmıs olsun burcumMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim
Cnm lıste değişecek ıstersen daha da one alabilirimBen varım hanimlar ins .. pekte uygun bi zaman gelmiş sıram
9. Veya 10 sıraya yerlesirsem iyi olur ..Cnm lıste değişecek ıstersen daha da one alabilirim
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inşallah paşaMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim
Çok geçmiş olsun yavrum yaaaCanımm çok geçmiş olsunn rabbim şifa versin miniğimeee
Bencede çarşamba başlasın canım geç kalmayalım..Iyi düşünmüşsün.Kızlar hayırlı gunler
Nasılsınız?
Çarsamba veya persembe gunu grubu başlatacağım herkes buradamı?
Listeden ayrılmak isteyen var mı?
Tek ricam ramazan boyunca daha doğrusu liste bitene kadar düzenli bıldırım yapacak olanlarla devam edelım daha sonra bır aksilik cıkmasın
LİSTE
sweetgirlcandy - M Morlale8
Saliha40 Morrmeneksee - @mavikelebek34
- @Tospaagtd
burcusami - @Yorgunkus
Tiniminimavihanim Nefes0858 Life light Aktif Lora - @agustos72
- @Yazarhanim
- @Mintimint
- @bugungunlerdenguzellik
- @Buluts34
- @Mabellee
Ssevincli Ssevincli abla - @Diloss1
- @Kahve__ Kokusu
- @madammor
- @ezgiisel
- @Ceren0134
- @Sadelikherseydir
- @Asiltutku
- @kavs-i kuzah
- @Lna16
- K karamelli001
- R rana20
- @Ada-anne
- @Krew
- @Spirituelinsan
namaste21 namaste21 kızı - @SoLeiL12
- @Cikolataparcacigi
Canim çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanır inşallahMeneksem ben çıkmak zorundayım, oğlumda bronşit başlangıcı oldu hastaneye yatırdılardua edin atlatalım bian once, delik deşik ettiler kan almak için ağlamaktan mahvoldu yavrum, o ağladı ben agladim