- 10 Eylül 2020
- 752
- 966
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bencede cok guzel olur
Ben guzelce abdest alır 2 rekat namazımızı grup adına nıyetlenırım
32 kişiyiz kişi bası 138 düşer 1 gunde okur bağışlamasını yaparız
Ballı kaymak olur ❤BİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
BEN DIYORUM Kİ HERKESIN Kİ BİTİNCE HEMEN SONRA GRUP ADINA 4444 TEFRİCİYYE OKUYUP KAPATALIM TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI VE BU GRUPTA Kİ DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN TAMAM DERSENIZ
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Mabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
Yok canım. Bitirince hemen bildirim yapacağım inşaallahkavs-i kuzah canım sen tamammısın diloş ıcın
Olur canim güzel düsünmüssünBİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
BEN DIYORUM Kİ HERKESIN Kİ BİTİNCE HEMEN SONRA GRUP ADINA 4444 TEFRİCİYYE OKUYUP KAPATALIM TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI VE BU GRUPTA Kİ DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN TAMAM DERSENIZ
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Mabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
yanlış etiketledin canım :)) ama bensiz bir dua grubu gördüm ve üzüldümmmmmmm
Canım listeyi cok onceden hazırlamıştım ve genelde hep aynı arkadaslarla bulunduğumuz ıcın dırek liste kapalıdır seklınde actım grubu ama ıstersen ekleyım tabıkı
3000 Ya Muti mi okuyacağız canımCanım listeyi cok onceden hazırlamıştım ve genelde hep aynı arkadaslarla bulunduğumuz ıcın dırek liste kapalıdır seklınde actım grubu ama ıstersen ekleyım tabıkı2 gun oldu baslayalı 3.kısıye yenı gectık eger sorun olmaz yetısırım dıosan ekleyım hemen
Şöyle canım,3000 Ya Muti mi okuyacağız canım
anladım canım seçilen esmayı tekrar seçebiliyor muyuz .Şöyle canım,
Bu sefer herkes esmasını kendı seçiyor bana ozelden sırası gelince ben bu esmayı sectım duamda bu diyip atıyor.
Mesela lna6 balım ya mu'ti esmasını sectı ona bu esmayı okuduk
Dün dilos1 çiçeğim ya fettah esmasını sectı onada onu okuduk o sekılde. Yani herkes kendı belirliyor bu sfer
Tabıkı canım herkes istedıgı esmayı secmekte özgür dilediğini seçebilirsinanladım canım seçilen esmayı tekrar seçebiliyor muyuz .
bir kaç gün gecikmeli gelebilirim ama yetişirim
bu zmaana kadar ki niyet ve esmaları yazabilir misin bana canım sana zahmet olacak
Kızlar başladık cok şükür yarın aksam 21.30 a kdr son bıldırım saati
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
1. GÜN SIRA =)Lna16
OKUNACAK ESMASI =) YA MU'Tİ CC.
ESMA ANLAMI =) Mahlukatına lazım olan her şeyi veren.
Ya Muti sahih hadislerde geçen Allah’ın ismidir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Lna16 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allah'ım sen bizi bizden daha iyi bilirsin..
Yuvamı ve ailemi kötülüklerden koru
Maddi ve manevi sıkıntılarımızı gider Yarabbim..
Kötü insanlardan ıslah et, hastalıktan koru..
Bizi bu imtihan yolunda sıkma, daratma sana sabır ve tevekkül etmeyi nasip eyle.. Sen Rahman ve Rahim olansın, Gaffar olansın, Mu'ti olansın sana isimlerin ile sesleniyorum sen bize bu yolda bir çıkış kapısı göster ve aydınlığa çıkart ..
Allah'ım İbrahim'i yakmayan ateş, Yunus'u boğmayan su, Eyyüb'ü incitmeyen kurtlar, İsmal'i kesmeyen bıçak hürmetine dualarımızı kabul eyle, günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle Yarabbim
"Allah'ım! Her türlü övgü sana mahsustur. Senden başka ilâh yoktur. (Sen), mennânsın/çok nimet verensin, gökleri ve yeri yokken var edensin, celâl ve ikram sahibisin, ey yaşayan, diri, canlı, ölümsüz, ezelî ve ebedî olan; zatı ile kaim olan, her şeyin varlığı kendisine bağlı olan, uykusu ve uyuklaması olmayan, varlıkları yöneten, koruyan ve ihtiyaçlarını üstlenen Allah'ım! cümleleri ile sana dua ediyor, senden talepte bulunuyorum, bana hayırlı, sağlıklı ve senin yolunda olan bir evlat nasip et.. Benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze hayırlı bir evlat nasip et Rabbim.. Kün fe yekün sen ol dersin ve olur..Hz. Zekeriyanın duasında ettiği gibi bize salih evlat nasip et.. Mübarek Ramazan ayında okunan hatimleri, okuduğumuz duaları,tuttuğumuz oruçları, kıldığımız namazları sen kabul eyle.. Bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine gebe kalmamı kolaylaştır.. Rabbim bize yolda sabır ve dayanma gücü ver.. Burda olan arkadaşlarımın da gönüllerin muradını ver kimin ne sıkıntısı varsa gider Allahım.. Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine kapından boş çevirme Rabbim.. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin..
Burda ki arkadaşlarımın gönüllerin muradını ver..
Amin diyen arkadaşlarımdan Allah razı olsun
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Nefes0858
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Mabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
M Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
2. GÜN SIRA =)Diloss1
OKUNACAK ESMASI =) YA FETTAH CC.
ESMA ANLAMI =) Bütün hayır kapılarını kullarına sonuna kadar açan manasına gelir.
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Diloss1 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allahım kaygılarımdan korkularımdan arınarak daha huzurlu olmayı, bilinçaltımda yer alan beni olumsuz etkileyen duygulardan blokajlardan arınmayı, özellikle kafamdaki konuyla ilgili ve her konuyla ilgili beni olumsuz etkileen vesveselerden kurtulmayi, insanlarla ve kendimle olan iliskimin sifalanmasini, aile içi iliskilerimizin sifalanmasıni ve kotu niyetli fesat kiskanc insanların bizden uzaklasip digerleriyle samimi neseli anilar biriktirmeyi, onemli anlarimizda destek görebilmeyi ve olmayi, hayatımda sorun olarak gördüklerimin çözülmesini, stresle zorluklarla başetme konusunda öğrendiklerimi uygulayabilmeyi, iş hayatikin düzene girmesini, işlerimin su gibi hayrıma akmasını iyi niyetli çalışkan yardimsever ahlakli insanlarla çalışmayı, guzel samimi arkadaşlıklar edinip var olan arkadaşlarımı tüm samimiyeti ve neşesiyle devam ettirmeyi, güzel anilar biriktirmeyi, eger hakkımızda hayirlisi ise aklimdaki kisiyle degilsede kalbimden gecen özelliklerde dogru zamanda dogru insanla guzel bi iliski sürdürüp evlenmeyi, kendimi rahat ve iyi ifade etmeyi daha özgüvenli olmayi kendimi sevmeyi, yuvamizda huzuru bereketi, kazandigim parami bereketiyle harcayabilmeyi, kardesime tez zamanda güzel bir devlet işini, hayatima güzellikleri huzuru neşeyi sevgiyi bereketi çekmemi nasip et Allahım, şükürler olsun hersey icin"
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Mabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
M Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
3. GÜN SIRA =)Tiniminimavihanim
ESMA ANLAMI =) MAHLUKATINA LAZIM OLAN HERSEYİ VEREN
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Tiniminimavihanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden bize şahdamarımızdan daha yakın olan,
esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz.Rabbim şimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Sana ellerini açıp dua eden, annelik özlemi çeken kullarına ve bana
kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et.
Kün fe yekün sen ol dersin ve olur.Bu yolda bana güç sabır ver isyana düşürme. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin. Bugünlerimize bin şükür.Biz senden razıyız sende bizlerden razı ol.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Onlarında ne dileği duası varsa kabul et.Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et.Düğüm olmuş yollarımızı çöz, mucizelerinle sevindir bizleri
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.Huzur sağlık mutluluk ver.İşlerimizi kolaylaştırır zorlaştırma. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle amin
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Mabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
Tamam canim çok sağol biraz geriden gelirim ilk zamanlar hakknizi helal edin
Canım ztn cok deıl 3000 tane kısı bası yetısırsınTamam canim çok sağol biraz geriden gelirim ilk zamanlar hakknizi helal edin
Aminnn canım Linoşummmm Rabbim isteyen hepimizee nasip etsiin.Dualarımız kabul olsun inşallah çiçeğimmTiniminimavihanim çiçeğim niyetine 3.000 tane Ya Mu'ti çektim. Rabbim dualarını kabul etsin tez zamanda gebe kalmanı kolaylaştırsın tinnoşummmmmmm Morrmeneksee
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Esra kulun için
esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz.Rabbim şimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et.
Kün fe yekün sen ol dersin ve olur.Bu yolda bana güç sabır ver isyana düşürme. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin. Bugünlerimize bin şükür.Biz senden razıyız sende bizlerden razı ol.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Onlarında ne dileği duası varsa kabul et.Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et.Düğüm olmuş yollarımızı çöz, mucizelerinle sevindir bizleri
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.Huzur sağlık mutluluk ver.İşlerimizi kolaylaştırır zorlaştırma. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle amin
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint
@bugungunlerdenguzellik
@Buluts34
@Mabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
@ezgiisel
@Ceren0134
@Sadelikherseydir
@Asiltutku
kavs-i kuzah
@sweetgirlcandy
@karamelli001
@rana20
@Ada-anne
@Krew
@Spirituelinsan
@namaste21
@namaste21 kızı
Morrmeneksee
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Bismillahirrahmanirrahim
Esra kulun için
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
@Tospaagtd
@Saliha40
@Life light
@Aktif Lora
@agustos72
@Yazarhanim
@Mintimint