- Konu Sahibi Morrmeneksee
Diloss1 arkadaşım için 3000 Ya Fettah okudum Rabbim dualarıni kabul etsin İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diloss için 3000 ya Fettah okudumDiloss1 İÇİN KALAN BİLDİRİMLER
SON BİLDİRİM SAATİMİZ = 21.30
NOT = BİLDİRİM YAPARKEN LÜTFEN OKUNAN KİŞİNİN ADINI, SAYIYI VE ESMASINI BELIRTIN KIZLAR (KARISIKLIK OLMAMASI ADINA)
ÖRNEĞİN ; DİLOS1 İÇİN 3000 TANE YA FETTAH OKUNDU
ÖRNEĞİN ; LNA6 İÇİN 3000 TANE YA MUTİ OKUNDU ŞEKLİNDE
namaste21 ve kızı
Saliha40
Aktif Lora
Mintimint
B Buluts34
Asiltutku
kavs-i kuzah
K karamelli001
F Flower__
Okudum Allah kabul etsinDiloss1 İÇİN KALAN BİLDİRİMLER
SON BİLDİRİM SAATİMİZ = 21.30
NOT = BİLDİRİM YAPARKEN LÜTFEN OKUNAN KİŞİNİN ADINI, SAYIYI VE ESMASINI BELIRTIN KIZLAR (KARISIKLIK OLMAMASI ADINA)
ÖRNEĞİN ; DİLOS1 İÇİN 3000 TANE YA FETTAH OKUNDU
ÖRNEĞİN ; LNA6 İÇİN 3000 TANE YA MUTİ OKUNDU ŞEKLİNDE
namaste21 ve kızı
Saliha40
Aktif Lora
Mintimint
B Buluts34
Asiltutku
kavs-i kuzah
K karamelli001
F Flower__
Okudum..BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
2. GÜN SIRA =) Diloss1
OKUNACAK ESMASI =) YA FETTAH CC.
ESMA ANLAMI =) Bütün hayır kapılarını kullarına sonuna kadar açan manasına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Diloss1 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allahım kaygılarımdan korkularımdan arınarak daha huzurlu olmayı, bilinçaltımda yer alan beni olumsuz etkileyen duygulardan blokajlardan arınmayı, özellikle kafamdaki konuyla ilgili ve her konuyla ilgili beni olumsuz etkileen vesveselerden kurtulmayi, insanlarla ve kendimle olan iliskimin sifalanmasini, aile içi iliskilerimizin sifalanmasıni ve kotu niyetli fesat kiskanc insanların bizden uzaklasip digerleriyle samimi neseli anilar biriktirmeyi, onemli anlarimizda destek görebilmeyi ve olmayi, hayatımda sorun olarak gördüklerimin çözülmesini, stresle zorluklarla başetme konusunda öğrendiklerimi uygulayabilmeyi, iş hayatikin düzene girmesini, işlerimin su gibi hayrıma akmasını iyi niyetli çalışkan yardimsever ahlakli insanlarla çalışmayı, guzel samimi arkadaşlıklar edinip var olan arkadaşlarımı tüm samimiyeti ve neşesiyle devam ettirmeyi, güzel anilar biriktirmeyi, eger hakkımızda hayirlisi ise aklimdaki kisiyle degilsede kalbimden gecen özelliklerde dogru zamanda dogru insanla guzel bi iliski sürdürüp evlenmeyi, kendimi rahat ve iyi ifade etmeyi daha özgüvenli olmayi kendimi sevmeyi, yuvamizda huzuru bereketi, kazandigim parami bereketiyle harcayabilmeyi, kardesime tez zamanda güzel bir devlet işini, hayatima güzellikleri huzuru neşeyi sevgiyi bereketi çekmemi nasip et Allahım, şükürler olsun hersey icin"
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
2. Sıradaki arkadaş için olan Ya Fettah esmasını tamamladım.Allah kabul etsinBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
2. GÜN SIRA =) Diloss1
OKUNACAK ESMASI =) YA FETTAH CC.
ESMA ANLAMI =) Bütün hayır kapılarını kullarına sonuna kadar açan manasına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Diloss1 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Allahım kaygılarımdan korkularımdan arınarak daha huzurlu olmayı, bilinçaltımda yer alan beni olumsuz etkileyen duygulardan blokajlardan arınmayı, özellikle kafamdaki konuyla ilgili ve her konuyla ilgili beni olumsuz etkileen vesveselerden kurtulmayi, insanlarla ve kendimle olan iliskimin sifalanmasini, aile içi iliskilerimizin sifalanmasıni ve kotu niyetli fesat kiskanc insanların bizden uzaklasip digerleriyle samimi neseli anilar biriktirmeyi, onemli anlarimizda destek görebilmeyi ve olmayi, hayatımda sorun olarak gördüklerimin çözülmesini, stresle zorluklarla başetme konusunda öğrendiklerimi uygulayabilmeyi, iş hayatikin düzene girmesini, işlerimin su gibi hayrıma akmasını iyi niyetli çalışkan yardimsever ahlakli insanlarla çalışmayı, guzel samimi arkadaşlıklar edinip var olan arkadaşlarımı tüm samimiyeti ve neşesiyle devam ettirmeyi, güzel anilar biriktirmeyi, eger hakkımızda hayirlisi ise aklimdaki kisiyle degilsede kalbimden gecen özelliklerde dogru zamanda dogru insanla guzel bi iliski sürdürüp evlenmeyi, kendimi rahat ve iyi ifade etmeyi daha özgüvenli olmayi kendimi sevmeyi, yuvamizda huzuru bereketi, kazandigim parami bereketiyle harcayabilmeyi, kardesime tez zamanda güzel bir devlet işini, hayatima güzellikleri huzuru neşeyi sevgiyi bereketi çekmemi nasip et Allahım, şükürler olsun hersey icin"
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
Ssevincli abla
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
Ah amin Ayşemmm Allah razı olsun kuzum emeği geçen arkadaşlarımdan da Allah razı olsunLna16 canımcım senin 96.000 tane okunan YA MU'Tİ esman tamamlandı Allah kabul etsın tüm dualarının oldu sevincini yaşatsın
Amin inşallah Allah razı olsunLna16 için kızım ve kendi adıma Ya mu'ti 3000+3000
Diloss1 için kızım ve kendi adıma Ya Fettah 3000+ 3000 okudum.
Rabbim dualarını kabul ve makbul eylesin.
Morrmeneksee
Çok güzel düşünmüşsün menekşem süper olurBİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
BEN DIYORUM Kİ HERKESIN Kİ BİTİNCE HEMEN SONRA GRUP ADINA 4444 TEFRİCİYYE OKUYUP KAPATALIM TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI VE BU GRUPTA Kİ DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN TAMAM DERSENIZ
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
Çok güzel düşünmüşsün canımBİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
BEN DIYORUM Kİ HERKESIN Kİ BİTİNCE HEMEN SONRA GRUP ADINA 4444 TEFRİCİYYE OKUYUP KAPATALIM TUTTUĞUMUZ ORUÇLARI VE BU GRUPTA Kİ DUALARIMIZIN KABUL OLMASI İÇİN TAMAM DERSENIZ
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
Çok güzel olur MorrmenekseeBİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
Olur canim guzel olurBİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
Çok güzel düşünmüşsün menekşem süper olur
Bencede cok guzel olurÇok güzel düşünmüşsün canım
Çok güzel düşünmüşsün Ayşem öyle yapalım çok güzel olur arkadaşım ben varımmmmBİRDE KIZLAR LISTEMIZ RAMAZANIN SON 2 3 GUN KALA BITECEK INSALLAH
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap