🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Tiniminimavihanim için 3000 Ya Mu'ti okudum

Tiniminimavihanim çiçeğim okudum senin için rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevincini yaşatsın Morrmeneksee

Duasina aminnn diyorum .. tinnos icin ya muti 3000 okudum...

Esoşuma okudum Rabbim kabul etsin bu guzel duasini tez vakitte en guzel mujdeyle sevindirsin bizim gibi tum bekleyenleri Morrmeneksee

Hepiniz benim için ayrı ayrı kıymetlisiniz öyle güzel zamanda denk geldi ki bu dua Rabbim sizleri hiç İncitmesin inşallah Allah kabul etsin canlarım

Canımsın kuzum çok mutlu oldum haberine bebeni sağlıkla kucağına al ablam. Mutlu huzurlu olun hep
Oy kalbini sevdiğim Allah mı söyletti acaba hamile değilim ablacım ama kalben anne olmayı çok istiyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

4. GÜN SIRA =) mavikelebek34

OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.

ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

@MAVİKELEBEK34 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

Allah'ım bana, aileme, arkadaşlarıma, tüm sevdiklerime sağlık, sıhhat, huzur, ferahlık ver, günahlarımızı bağışla, tövbelerimiz kabul eyle. Ailemi başımızdan eksik etme, kardeşime zihin açıklığı ver hayırlısıyla okulunu bitirip çalışmasını nasip et.

Allah’ım bu mübarek ramazan ayında tüm sevdiklerimin ve burada bir arada dua için toplandığımız gruptaki tüm arkadaşlarımın da tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul et.

İşimde ferahlık, helaliyle bol kazanç ve bereket ver. Doğru zamanda doğru kişiyle aklımdaki ve kalbimdeki gibi biriyle senin rızana uygun yuva kurmayı ve huzurla mutlulukla yaşamayı nasip et. Maddi ve manevi sıkıntılarımı gider, Kötü insanlardan uzak tut iyilerle karşılaştır Allah’ım.

Duama katılıp amin diyen arkadaşlarımın da dualarını yaşamalarını nasip et inşaAllah. Rabbim günahlarımızı bağışla bizleri her türlü kötülükte, kazadan, beladan koru. Amin

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…