- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
3. GÜN SIRA =)Tiniminimavihanim
OKUNACAK ESMASI =) YA MU'Tİ CC.
ESMA ANLAMI =) MAHLUKATINA LAZIM OLAN HERSEYİ VEREN
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Tiniminimavihanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Esra kulun için
Ey dualara icabet eden bize şahdamarımızdan daha yakın olan,
esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz.Rabbim şimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Sana ellerini açıp dua eden, annelik özlemi çeken kullarına ve bana
kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et.
Kün fe yekün sen ol dersin ve olur.Bu yolda bana güç sabır ver isyana düşürme. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin. Bugünlerimize bin şükür.Biz senden razıyız sende bizlerden razı ol.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Onlarında ne dileği duası varsa kabul et.Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et.Düğüm olmuş yollarımızı çöz, mucizelerinle sevindir bizleri
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.Huzur sağlık mutluluk ver.İşlerimizi kolaylaştırır zorlaştırma. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle amin
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@Morrmenekseem geceye doğru bildirim yapacağım, bugün yoğunum birazTiniminimavihanim için kalan bildirimler
Son bildirim saati ; 21.30
Diloss1
agustos72
Mintimint
B Buluts34
Sadelikherseydir
sweetgirlcandy
K karamelli001
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
PiXiEE
Lna16 ve Diloss1 İÇİN KALAN
@PİXİEE
Tiniminimavihanim çiçeğim okudum senin için rabbim kabul etsin inşallah tez zamanda oldu sevincini yaşatsın Morrmeneksee
Duasina aminnn diyorum .. tinnos icin ya muti 3000 okudum...
Tiniminimavihanim benım canım tinnoşum bende okudum duanın sonunda grubu toplayan bır araya getiren arkadaşımızdan razı ol detayını gorunce o kdr mutlu oldum ve duygulandım kı Allah sendende burdakı arkadaslarımdan da razı olsun,
Esoşuma okudum Rabbim kabul etsin bu guzel duasini tez vakitte en guzel mujdeyle sevindirsin bizim gibi tum bekleyenleriMorrmeneksee
Tiniminimavihanim için 3000 Ya Mu'ti okudum
Canımsın kuzumSenin mesajını çok özlemişim ablacımmmAllah razı olsunn güzel kalbine sağlık aminn
Bugun biraz gecikecegim kusura bakmayinTiniminimavihanim için kalan bildirimler
Diloss1
agustos72
Mintimint
B Buluts34
Sadelikherseydir
sweetgirlcandy
K karamelli001
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
PiXiEE
Lna16 ve Diloss1 İÇİN KALAN
@PİXİEE
Oy kalbini sevdiğim Allah mı söyletti acabaCanımsın kuzumçok mutlu oldum haberine bebeni sağlıkla kucağına al ablam. Mutlu huzurlu olun hep
Bende şaşkın şaşkın okuyorum tekrr duana fılan bakıyorum ben mi atladım acaba dıe,Oy kalbini sevdiğim Allah mı söyletti acabahamile değilim ablacım ama kalben anne olmayı çok istiyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Allah soylettiii belki insaLalhhhBende şaşkın şaşkın okuyorum tekrr duana fılan bakıyorum ben mi atladım acaba dıe,
Yaa Ayşenurumm bende heyecanlandımm güp güp oldu kalbiimBende şaşkın şaşkın okuyorum tekrr duana fılan bakıyorum ben mi atladım acaba dıe,
Ayy inşAllah aminnnn çiçeğiiiimmmmAllah soylettiii belki insaLalhhh
Tiniminimavihanim için kalan bildirimler
Diloss1
agustos72
Mintimint
B Buluts34
Sadelikherseydir
sweetgirlcandy
K karamelli001
@Ada-anne
Krew