🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Diloss için 3000 ya Fettah okudum

Okudum Allah kabul etsin

Okudum..

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

3. GÜN SIRA =) Tiniminimavihanim

OKUNACAK ESMASI =) YA MU'Tİ CC.

ESMA ANLAMI =) MAHLUKATINA LAZIM OLAN HERSEYİ VEREN

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

Tiniminimavihanim ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Bismillahirrahmanirrahim
Esra kulun için

Ey dualara icabet eden bize şahdamarımızdan daha yakın olan,
esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım bu Bana dua edin, duanızı kabul edeyim. Benden yeterki isteyin isteğinize cevap vereyim dersin.Bizlerde ellerimizi kalbimizi açtık senden istiyoruz.Rabbim şimdiye kadar işlemiş olduğumuz günahlardan sana sığınırız benim eşimin sevdiklerimin bu duayı okuyan bütün kardeşlerimin tövbesini kabul eyle.
Şüphesiz sen hakkıyla işitensin, hakkıyla bilensin"Hz.Zekeriyya (A.s) duasıyla senden istiyorum.
Rabbi lâ tezarnî ferden ve ente hayrul-vârisîn."
Sana ellerini açıp dua eden, annelik özlemi çeken kullarına ve bana
kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et.
Kün fe yekün sen ol dersin ve olur.Bu yolda bana güç sabır ver isyana düşürme. Biliriz ki sen sana açılan elleri boş çevirmezsin. Bugünlerimize bin şükür.Biz senden razıyız sende bizlerden razı ol.
Annemi , babamı, beni, eşimi, kardeşlerimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Onlarında ne dileği duası varsa kabul et.Bize bol rızık nasip et. Burda bizi dara düşürme. İyi insanlara denk getir. Merhametinle muamele et.Düğüm olmuş yollarımızı çöz, mucizelerinle sevindir bizleri
Şuanki bulunduğumuz görevi en hayırlı şekilde tamamlayıp ailelerimize kavuşmayı nasip et.Huzur sağlık mutluluk ver.İşlerimizi kolaylaştırır zorlaştırma. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle amin

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee

2
2. Sıradaki arkadaş için olan Ya Fettah esmasını tamamladım.Allah kabul etsin

Çok güzel düşünmüşsün menekşem süper olur

Çok güzel düşünmüşsün canım

Çok güzel düşünmüşsün Ayşem öyle yapalım çok güzel olur arkadaşım ben varımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…