- Konu Sahibi flamingo2754
-
canım benım dugunum bayramın 3.gunu yani 22sinde olacak.. :) bu konuyu daha yenı goruyorum acıkcası.. bılsem daha önce yorum yapardım..ramazan ayından önce çok erken olur.yetiştiremeyiz düğünü.bayramın 3.günü falan yapsak mesela, pratik açıdan bi zorluk çekilir mi.
benımkıde oyle calgıılı ve hiçbi sakıncada yok acıkcası nolmuskı yani bayram dıe neden kasalımkı kendımızı :)) eylul 22de bnm memlekette 25te esımın memlekette olacak dugun kısmetse ..ama bizim düğün davullu zurnalı olcak. bayramda çalgılı düğün yapmak dini açıdan nasıl olur acep.
bi de insanlar bayram ziyareti mi yapcak bizim düğüne mi gelcek diye endişelerim var..
yok canım burda oytle değil hatta salonu tuttuk bile biz zemuszemusramazanda dugun olurmu ki?turkiyede bilmiyorum ama burda yapilmaz.dugun salonlari da 1 aylik kapanir.
yokyaa oyle seylere ınanmayın kzılar..2 bayram arası ugursuzluktur derler....hurafe tabı...3.gunu daha uygun sankı dugun için ılk ıkı gun zıyaretlerın yogun oldugu gunlerdır..
hayırlı olsun tatlım a.s. benımde nıkahım oyle olmustu ramazan bayramından sonraydı hemen.valla oluyor :))
nişanım ramazan bayramının 2. günü idi
düğünümse 24 eylülde bayram tatilinin bittiği gün yine bayrama kaldım
cocuğum olursa adını ramazan yada bayram koyacam bu gidişle :delikafadulden
acık hava yerıne gore değişir kesınlıkle.. eger akdenız ve ege kıyılarında oturuyorsanız neden olmasın.. yok eger iç kesımlerle karadenızdeysenız biraz zor ..içkesımlerde hava soguyacaktır ..karadenız bolgesıde bol yagıslı gunler sizi bekliyor olacaktırpeki o tarihlerde hava nasıl oluyor açık havada yapılabilir mi mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?