- 9 Eylül 2016
- 101
- 36
- 33
-
- Konu Sahibi Aysennurayenni
O zaman ben yanlış hesaplıyorum 3 haziranda adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ve adetime 6 gün var. Şu an tekrar içime bir ümit doğduEvet tam 14 gün sonra bazı hormon bozklğu olanlar 16 yada 15 ama hormonal bozklk yoksa 14
Hayırlısı olsun inşallahO zaman ben yanlış hesaplıyorum 3 haziranda adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ve adetime 6 gün var. Şu an tekrar içime bir ümit doğdu
Canım merhaba ben 52.gundeyim hala regl olmadım bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı yarın tarlusala başlıyorum kendiliğinden geleceği yok çünküİnşallah hamilelik olursa lütfen yazın
Bence o düznesilik sırasında yumurtlama günü değişmiştir tamda o günü tutturduğu için kalmıştır kadınlar zaten hazırdır veya polikatik over gibi birşey vardır iyileşmişsindir öyle kalmışsınArkadaşlar birşey sormak istiyorum duydunuz mu bilmem rahim düzenli adet görüp adeti düzensizleşen ve hamile olan var mı rahim kendini gebeliğe hazırlarmış hiç böyle olan oldumu ? daha önceden bu konuyla ilgili başlık açılmış ve 4 kişi felan düzensiz 2 3 ay adetin ardından evet hamileyim yazmış bilgisi olan var mı ona göre anket yapalım benimde 3.ayım adet düzensizliğinden artk umudumuzu bu yöne çeviriyoruz
Hamile olmadığınız kesinse regl masajı yapın derim yapanların çoğu olumlu sonuç almışlarCanım merhaba ben 52.gundeyim hala regl olmadım bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı yarın tarlusala başlıyorum kendiliğinden geleceği yok çünküRegl bitiminde de soğan kürüne başlayacağım inşallah
Benim düzenliyken düzensiz oldu polistik over sürekli düzensiz adet olanlar için geçerli bu başlkla ilgili daha önce konu açılmış bu yüzden sordumBence o düznesilik sırasında yumurtlama günü değişmiştir tamda o günü tutturduğu için kalmıştır kadınlar zaten hazırdır veya polikatik over gibi birşey vardır iyileşmişsindir öyle kalmışsın
Evet kesinleşti bugün tarlusala başladım,masajida deneyeyim teşekkür ederimHamile olmadığınız kesinse regl masajı yapın derim yapanların çoğu olumlu sonuç almışlar
Aklınıza geldği her dakika masajı yapın boş olduğnz anlarda gelir inşallah karnınızdan rahme doğru hafif bastırarak ovlayınEvet kesinleşti bugün tarlusala başladım,masajida deneyeyim teşekkür ederim
Ben de pkosluyum, adetim genellikle düzenli denebilir ama yılda bir kez falan 2 ay olmadığı oluyor. Sizin nasıl düzene girdi acaba adetiniz bebek tedavisi falan mı gördünüzbenim tam tersi oldu yıllarca pkos ile savaştım tam adetlerim düzene girdi hamile kaldım
Bu hareket ne için acaba bir de adetin ilk günü yapılabilir mi. Ben adet oldum bugünAklınıza geldği her dakika masajı yapın boş olduğnz anlarda gelir inşallah karnınızdan rahme doğru hafif bastırarak ovlayın
Adet söktürmek için yapılan bi masaj yöntemi yputbdada bulablrsnz nasıl yapldğnıBu hareket ne için acaba bir de adetin ilk günü yapılabilir mi. Ben adet oldum bugün
Teşekkür ederim moralim yine yerlerde ya nasıl yapcaz bu hamilelik işiniAdet söktürmek için yapılan bi masaj yöntemi yputbdada bulablrsnz nasıl yapldğnı☺
Moralinizi bozmayın Allah'tan ümit kesilmez bu sefer olur inşallahTeşekkür ederim moralim yine yerlerde ya nasıl yapcaz bu hamilelik işini
İnşallah çok teşekkür ederimMoralinizi bozmayın Allah'tan ümit kesilmez bu sefer olur inşallah
Cnm benim tam tersi oldu koruma hhapikullaniyordum bıraktım 9 ay dusensiz adet gordum sonra sogan kuru ile duzeldi 3 ay sonra bebis merhaba dedi daha cok yeni ins saglikli olur gebeligim bebegim
Bir kac gün ileri geri atabilir bebek düşünüyorsanız jinekolojik muanenizi yaptırın inşallah tez zamanda mutlu haberi alabilirsinizbir şey sorabilir miyim . Son 3 ay adet günlerim 25 /21 / en son da 18i. Adet düzensizliği olarak mı sayılıyor. Yoksa birkaç gün her ay değişmesi normal mi? 3 aydır gebelik düşünüyoruz
Rahim filmi kan tahlilleri yapıldı. Her şey temiz çıktı. Ama sayfada gecikme düzensizlik hamilelik ihtimali olabilir bilgisini yeni gördüm merak ettim ben de.Bir kac gün ileri geri atabilir bebek düşünüyorsanız jinekolojik muanenizi yaptırın inşallah tez zamanda mutlu haberi alabilirsiniz
22 mayis 202p de yazdigim gebelik haneri kimyasaldı maalesef sonrasında buhran bir döneme girdim kafamı dağıttım hic düşünmedim ekim 2020 de gercek gebeligimi öğrendim cnm anlayacağın kafaya takmadıgın an gercekten oluyorRahim filmi kan tahlilleri yapıldı. Her şey temiz çıktı. Ama sayfada gecikme düzensizlik hamilelik ihtimali olabilir bilgisini yeni gördüm merak ettim ben de.