Rahimin gebeliğe hazırlanması

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum duydunuz mu bilmem rahim düzenli adet görüp adeti düzensizleşen ve hamile olan var mı rahim kendini gebeliğe hazırlarmış hiç böyle olan oldumu ? daha önceden bu konuyla ilgili başlık açılmış ve 4 kişi felan düzensiz 2 3 ay adetin ardından evet hamileyim yazmış bilgisi olan var mı ona göre anket yapalım benimde 3.ayım adet düzensizliğinden artk umudumuzu bu yöne çeviriyoruz
Bence o düznesilik sırasında yumurtlama günü değişmiştir tamda o günü tutturduğu için kalmıştır kadınlar zaten hazırdır veya polikatik over gibi birşey vardır iyileşmişsindir öyle kalmışsın

Canım merhaba ben 52.gundeyim hala regl olmadım bugün kan tahlili yaptırdım negatif çıktı yarın tarlusala başlıyorum kendiliğinden geleceği yok çünkü 🥺 Regl bitiminde de soğan kürüne başlayacağım inşallah 🙏
Hamile olmadığınız kesinse regl masajı yapın derim yapanların çoğu olumlu sonuç almışlar

Bence o düznesilik sırasında yumurtlama günü değişmiştir tamda o günü tutturduğu için kalmıştır kadınlar zaten hazırdır veya polikatik over gibi birşey vardır iyileşmişsindir öyle kalmışsın
Benim düzenliyken düzensiz oldu polistik over sürekli düzensiz adet olanlar için geçerli bu başlkla ilgili daha önce konu açılmış bu yüzden sordum

Cnm benim tam tersi oldu koruma hhapikullaniyordum bıraktım 9 ay dusensiz adet gordum sonra sogan kuru ile duzeldi 3 ay sonra bebis merhaba dedi daha cok yeni ins saglikli olur gebeligim bebegim

bir şey sorabilir miyim . Son 3 ay adet günlerim 25 /21 / en son da 18i. Adet düzensizliği olarak mı sayılıyor. Yoksa birkaç gün her ay değişmesi normal mi? 3 aydır gebelik düşünüyoruz

bir şey sorabilir miyim . Son 3 ay adet günlerim 25 /21 / en son da 18i. Adet düzensizliği olarak mı sayılıyor. Yoksa birkaç gün her ay değişmesi normal mi? 3 aydır gebelik düşünüyoruz
Bir kac gün ileri geri atabilir bebek düşünüyorsanız jinekolojik muanenizi yaptırın inşallah tez zamanda mutlu haberi alabilirsiniz

Bir kac gün ileri geri atabilir bebek düşünüyorsanız jinekolojik muanenizi yaptırın inşallah tez zamanda mutlu haberi alabilirsiniz
Rahim filmi kan tahlilleri yapıldı. Her şey temiz çıktı. Ama sayfada gecikme düzensizlik hamilelik ihtimali olabilir bilgisini yeni gördüm merak ettim ben de.

Rahim filmi kan tahlilleri yapıldı. Her şey temiz çıktı. Ama sayfada gecikme düzensizlik hamilelik ihtimali olabilir bilgisini yeni gördüm merak ettim ben de.
22 mayis 202p de yazdigim gebelik haneri kimyasaldı maalesef sonrasında buhran bir döneme girdim kafamı dağıttım hic düşünmedim ekim 2020 de gercek gebeligimi öğrendim cnm anlayacağın kafaya takmadıgın an gercekten oluyor

X