- 19 Mayıs 2020
- 522
- 301
-
- Konu Sahibi Aysennurayenni
İnşallah öyle olur benim de bu ay 3.ay bitti ama ara kanama var bakalım inşallah öyledirMerhaba benimde 3 4 aydır duzenim bozuldu normalde 28 günde bir olan reglim birden 34. gün ardından 52 ardından 41.gun oldu bu ayda 46.gündeyim hala regl olmadımGeçen hafta test yaptım negatifti yarın tekrar yapacağım bakalım hayırlısı Allahtan
Bu arada bu söylediğinizi benim annem de bana söyledi böyle ust uste bir kaç ay gecikme olduğunda eskiler rahim kendini bebeğe hazırlıyor dermiş.
İnşallah Allah gönlümüze göre versin
Ben bugün doktora gittim birşeyim yok yumurtlama testide bayramdan sonraya denk gelirse yumurtlma var mı yok mu bakacak doktor inşallah olur dua edinİnşallah öyle olur benim de bu ay 3.ay bitti ama ara kanama var bakalım inşallah öyledir
Ben bugün doktora gittim birşeyim yok yumurtlama testide bayramdan sonraya denk gelirse yumurtlma var mı yok mu bakacak doktor inşallah olur dua edin
İnşallah hamilelik olursa lütfen yazınRabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bizleri de sevindirsin inşallah Allah gonlunuzdekini hayırlısı ile kucağınıza versin❤
Tamam canım olursa yazarım sende yaz mutlakaİnşallah hamilelik olursa lütfen yazın
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın benim düzenliydi gayet hiçbirşey yokken birden bire alt üst oldu 4 aydır da böyleyim hayırlısı olsun artıkbenim tam tersi oldu yıllarca pkos ile savaştım tam adetlerim düzene girdi hamile kaldım
Cnm benim tam tersi oldu koruma hhapikullaniyordum bıraktım 9 ay dusensiz adet gordum sonra sogan kuru ile duzeldi 3 ay sonra bebis merhaba dedi daha cok yeni ins saglikli olur gebeligim bebegimArkadaşlar birşey sormak istiyorum duydunuz mu bilmem rahim düzenli adet görüp adeti düzensizleşen ve hamile olan var mı rahim kendini gebeliğe hazırlarmış hiç böyle olan oldumu ? daha önceden bu konuyla ilgili başlık açılmış ve 4 kişi felan düzensiz 2 3 ay adetin ardından evet hamileyim yazmış bilgisi olan var mı ona göre anket yapalım benimde 3.ayım adet düzensizliğinden artk umudumuzu bu yöne çeviriyoruz
İnşallah biran önce kucağınıza sağlıkla alırsınız adeti düzensizleşmeye başlayıp gebe kalanlar olunca insan umut ediyorCnm benim tam tersi oldu koruma hhapikullaniyordum bıraktım 9 ay dusensiz adet gordum sonra sogan kuru ile duzeldi 3 ay sonra bebis merhaba dedi daha cok yeni ins saglikli olur gebeligim bebegim
İnşallah hamilesinizdir ovulasyon testi kullanıyormusunuzBenim adetinde 25 günde bir olurdu 3 aydır deniyoruz ve adetim 40 35 27 günde bir oldu bu ay beklemedeyim inşallah dediğiniz gibidir. 1 hafta var adetime dua edelim nolur
Evet bu ay kullandım 19 mayısta piki gördüm ve sonra silikleşti 22 mayısta tekrar koyu kırmızı gördüm sonra tekra pembeye döndü anlamadım hiç bişeyİnşallah hamilesinizdir ovulasyon testi kullanıyormusunuz☺
Silikleşip tekrar koyulaşmışsa iki kez yumurtlamış olabilirsiniz ikisinide değerlendirseydiniz silikleştiğindede değerlendirin hamile kalma olasılığınız yükselsin 14 gün sonra gebelik testi yapın mutlakaEvet bu ay kullandım 19 mayısta piki gördüm ve sonra silikleşti 22 mayısta tekrar koyu kırmızı gördüm sonra tekra pembeye döndü anlamadım hiç bişey
İkisini de değerlendirdim adetime 1 hafta var bakalım inşallah 3 aydır deniyoruz yaSilikleşip tekrar koyulaşmışsa iki kez yumurtlamış olabilirsiniz ikisinide değerlendirseydiniz silikleştiğindede değerlendirin hamile kalma olasılığınız yükselsin 14 gün sonra gebelik testi yapın mutlaka
İnşallah hamilesinizdir sonucu mutlaka yazınİkisini de değerlendirdim adetime 1 hafta var bakalım inşallah 3 aydır deniyoruz ya
Tabi ki yazarım inşallahİnşallah hamilesinizdir sonucu mutlaka yazın☺
Ya size birşey sormak istiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra mi adet oluyoruzSilikleşip tekrar koyulaşmışsa iki kez yumurtlamış olabilirsiniz ikisinide değerlendirseydiniz silikleştiğindede değerlendirin hamile kalma olasılığınız yükselsin 14 gün sonra gebelik testi yapın mutlaka
Ya size birşey sormak istiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra mi adet oluyoruz