• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahimfilmi kararsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa

Yaaa cok sevindim hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah. Rahim filmi ne zaman çekilmişti , ne zaman hamile kaldın. Belirtilerin neydi sana zahmet 😂😂
Yani tamnet birsey diyemiyorum soyle
28subat rahim filmi ckeildim
20martt reglolmamlazimdi olmdim
25martt betA 200cikti kuuck deger
Doktor crsmba cgirdi bakacak sgliikli artmismi diye
Belirtim yoktu umudum d yoktu
Bneim yumirtlmm 3 mrtti bence gec dollenme oldu çünkü değerim dusuk

Yani tamnet birsey diyemiyorum soyle
28subat rahim filmi ckeildim
20martt reglolmamlazimdi olmdim
25martt betA 200cikti kuuck deger
Doktor crsmba cgirdi bakacak sgliikli artmismi diye
Belirtim yoktu umudum d yoktu
Bneim yumirtlmm 3 mrtti bence gec dollenme oldu çünkü değerim dusuk
Bence cok düşük değil degerin iyi geldi bana. Gelismelerden haberdar edersin. Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah

Canım sen rahim filmi cekildigin ay mı hamile kaldın. Kac aylık şimdi. Ortalık karışık bir de virüs felan korunsam mı korunmasam mı bilemedim
Evet canım en son filmden önce adet olmuştum sonra hamile kalmışım şuan 5 haftalık daha çok yeni. Evet ortalık iyi değil ama yapacak bişe yok tedbirle gidicez ama hastahenler sürekli dezenfekte ediliyor benim gittiğim öyleydi hemen girer girmez ateşine bakılıyo falan bunun için korunmaya gerek yok bende. Eğer hamile olmasaydım ben korunmazdım şahsen. Darısı sizlere olsun inşallah vaktinde zamanında

Evet canım en son filmden önce adet olmuştum sonra hamile kalmışım şuan 5 haftalık daha çok yeni. Evet ortalık iyi değil ama yapacak bişe yok tedbirle gidicez ama hastahenler sürekli dezenfekte ediliyor benim gittiğim öyleydi hemen girer girmez ateşine bakılıyo falan bunun için korunmaya gerek yok bende. Eğer hamile olmasaydım ben korunmazdım şahsen. Darısı sizlere olsun inşallah vaktinde zamanında
bende filmsonrasi kaldim dahacok yeniyim

bende filmsonrasi kaldim dahacok yeniyim
Bende öyle daha çok küçük. Çok şükür benim kolay geçiyo şimdilik sadece sabahları biraz miğdem bulanıyo o kadar doktor olur demişti onun haricinde pek bişeyim olmuyo şükür inşallah bundan sonra da kolay geçer

Bende öyle daha çok küçük. Çok şükür benim kolay geçiyo şimdilik sadece sabahları biraz miğdem bulanıyo o kadar doktor olur demişti onun haricinde pek bişeyim olmuyo şükür inşallah bundan sonra da kolay geçer
beb adetin 5günü 200cikti
Haftaya çarşamba gidecembakalim degerler nedurumda
Bende kasik agrusu yapıyor sadece

beb adetin 5günü 200cikti
Haftaya çarşamba gidecembakalim degerler nedurumda
Bende kasik agrusu yapıyor sadece
Ben çok geç öğrendim adetim 10 gün gecikti test yaptım. Sonra keseyide gördük zaten çok şükür bu hafta da kalp atışlarını duyucaz inşallah. Kasık ağrısı bende de oluyo ama normal sonuçta bebek yerleşiyo buna şükür

Hsgden sonra korun demesi bana mantıksız geldi zaten rahim filminden sonra hamilelik şansı yüksek deniyor. Hakkında hayırlısı olsun

Ben de geçen ay klomen kullandım sonrasında 19 martta rahim filmi çekildim. 5 gün antibiyotik verdi doktor ve ilişki yasak dedi. Zaten yumurtam henüz gelişmemişti. 26 martta çatlatma iğnesi oldum. Doktor Rahim filmi sonrası 5 günden sonra bana da korun demedi. Bekliyorum umarım tutmuştur🙏🏻

Ben de geçen ay klomen kullandım sonrasında 19 martta rahim filmi çekildim. 5 gün antibiyotik verdi doktor ve ilişki yasak dedi. Zaten yumurtam henüz gelişmemişti. 26 martta çatlatma iğnesi oldum. Doktor Rahim filmi sonrası 5 günden sonra bana da korun demedi. Bekliyorum umarım tutmuştur🙏🏻
inşalalh rahim filmislnrasi gebelik ihtimali artıyor bana korundedi ama ben hamileyim suan

inşalalh rahim filmislnrasi gebelik ihtimali artıyor bana korundedi ama ben hamileyim suan
Canım hayırlı olsun, rahim filmi çekildiğin aydamı hamile kaldın? Hiç adet görmedenmi ? Bende rahim filmi çektirdim bekliyorum, yardımcı olurmusun🌹

Back