................
Moralinizi bozmayın arkadaşlar, benim çevreme vardı öyle tandıklarım, dondurma işlemiyle kurtuldular, durumları da gayet iyi, hatta bebek bile bekleyenler var şu anda aralarında:) dondurma işlemi en temizi gibi duruyo...herkese geçmiş olsun...
yakma en son tercih ediliyor, ilk olarak dondurma işlemini öneriyorlar. çünkü dondurmada darlık olmuyor fakat yakma da darlık meydana geliyor ki bu da bebek sahibi olmakta sıkıntı çıkarıyor.
Bu arada sizin ne gibi şikayetleriniz vardı. Bende uzun zamandır enfeksiyon var, ilişki sırasında da canım yanıyor, tam olarak muayene olup baktıramadım daha. Endişeleniyorum da biraz. Bilgi verebilir misiniz?
hiç vakit kaybetme derim benim yaram büyümüş ne kadar erken gidersen o kadar iyi ben mantar enfeksiyonu şuphesi ile gittim kontrolde yara ortaya çıktı ama muhakkak smear testi yaptır o gerekli yoksa direk dondurursan orada hiç bi kalıntı kalmayacağı için kanserli hücre olup olmadığı bilinemiyor
hayır ağrı olmuyo kasma kendini bende ilk başta çok kasıyordum hala tırssam da sağlık için mecbur :)
Normal bi kontrol diye gitmiştim o zaman doktor yaram olduğunu ve çok büyük olduğunu söyledi, smear testi yaptırdım bana 3 seçenek var dedi, yakma,dondurma,lazer
en iyisi dondurma ile olan tedaviymiş.
3 seans sürdü, canınız acımıyo ama tuhaf bi his, o bölgenin donduğunu hissediyosunuz,
şöyle düşünün buz parçasını teninize değdirdiğinizde nasıl bir his verir bu da aynen öyleydi
çok uzun sürmedi 10 dk falan,
sonra ayağa kalkıyosunuz.
Ama korkulucak bi şey yok : ))
Ben bundan 7 ay öncesi dondurma tedavisi için 400 tl para harcadım
bende bugün yaptırdım işlem sırasında pek bişey hissetmedim ama işlemden sonra adet sancısı gibi sancım oldu halada devam ediyor akıntımda var normal gerçi bu ama bu kadar sancım olması doğru mu bilmiyorum büyük yaralara dondurma uygun görmüyorum demesine rağmen dondurulmasını istedim ben. bu arada ben dondurma işlemini özel bi hastanede 27 tl ye yaptırdım delikafadulden
kizlar benim iliskiden sonra kanamam oluyo ve ara kanamalarim oluyo
doktor smear testi yapti ama daha sonuc cikmadi kanser olabilir dedi
cok korkuyom
nisan ayinda polip ameliyati olmustum ama acaba ondanda olabilirmi
basiniza hic boyle bisey geldimi
Cok gecmis olsun arkadasim.Sana bir sey sormak istiyorum polip ameliyati olmussun ya aci cektin mi cok merak ettim islem cok agrili mi oluyor lokal mi genel anestezi mi oldu biraz anlatir misin rica etsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?