• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİMDE YAPISIKLIK

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.466
2.939
173
40
MERHABA KIZLAR BEN BİR SENE ADET OLMAMIŞTIM RAHİMDE YAPISIKLIK VARDI HİSTEROSKOPİ OLDUM,ONDNA SONRA TÜP BEBEK YAPTIM TUTTU AMA DÜŞTÜ,GECEN AY KİST CIKTI ADET OLMADIM İKİ KUTU İLAÇ BİTİRDİM YİNE OLMADIM BUGUN DR GİTTİM İLTİHAP VARDI BENDE ONDAN DOLAYI OLABİLİR DEDİ BİLMİYORUM AMA YİNE RAHİMDE YAPISIKLIK CIKTI COK MORALİM BOZULDU YİNE AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK YİNE MADDİ OLARAK YIPRANMAK ZOR GELİYOR NE OLUR DUA EDİN ADET OLAYIM AÇILSIN YAPIŞIKLIK:(

MERHABA KIZLAR BEN BİR SENE ADET OLMAMIŞTIM RAHİMDE YAPISIKLIK VARDI HİSTEROSKOPİ OLDUM,ONDNA SONRA TÜP BEBEK YAPTIM TUTTU AMA DÜŞTÜ,GECEN AY KİST CIKTI ADET OLMADIM İKİ KUTU İLAÇ BİTİRDİM YİNE OLMADIM BUGUN DR GİTTİM İLTİHAP VARDI BENDE ONDAN DOLAYI OLABİLİR DEDİ BİLMİYORUM AMA YİNE RAHİMDE YAPISIKLIK CIKTI COK MORALİM BOZULDU YİNE AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK YİNE MADDİ OLARAK YIPRANMAK ZOR GELİYOR NE OLUR DUA EDİN ADET OLAYIM AÇILSIN YAPIŞIKLIK:KK43:
bı baska doktorla da gorussen hıc rıske atmam da boyle konularda ben belkı moralman duzeltse bıle senı adetın kendılıgınden gelıvercek ya da kucuk yapısıklıklar hsg le acıldıgı gıbı operasyona gerek kalamdan hallolabılıyordur. umudunu kaybetme hıc bı zaman dua edıcem senın ıcın de rabbım yardımcın olsun . :dua:

bı baska doktorla da gorussen hıc rıske atmam da boyle konularda ben belkı moralman duzeltse bıle senı adetın kendılıgınden gelıvercek ya da kucuk yapısıklıklar hsg le acıldıgı gıbı operasyona gerek kalamdan hallolabılıyordur. umudunu kaybetme hıc bı zaman dua edıcem senın ıcın de rabbım yardımcın olsun . :dua:
görüştüm ccnm doktorla ,doktorumda tüp bebek dktorum işinde cok iyi güveniyoruma ona ama tabi ki onlarda gerçekleri söylemek zorundalar,:(

Back
X