arkaşlar 3.5 yıllık evliyim 3.cü düşükte rahimde perde olduğu anlaşıldı rahim filmi çekildi geniş tabanlı septum Y harfi şeklinde rahim göründü, genetik testlerimizde sorun yoktu MTHFR (A1298C) : Homozigot Mutant bulundu ,kan pıhtılaşması çıktı, rahimde yapışıklık oluşmuştu. 2012 aralık ayı laparoskopi ve histereskopi opersayonu geçirdim. rahimde perde alındı yapışıklıklar giderildi. 3 ay sonra çektirdiğim rahim filminde rahim genel olarak genişlemiş ama yine yapışıklık oluşmuştu. doktorum hamile kalmaya engel bir yapışıklık değil dedi. 2013 haziran ayında hamile kaldığımda sizinle paylaşmak istedim sevincimi ama bu seferde emriyo görünmedi yüksek ihtimalle boş gebelik dedi doktorum. bu arada araştırma hastahanesinin prof. doktorunun muayenehanesine gitmekteyim. acaba neden diye çok düşünüyorum ve araştırıyorum. Her işte bir hayır vardır, ben umudumu kaybetmedim, sizde kaybetmeyin.
Gebeliğim normal seyrinde devam etti 26. Haftamdayım inşallah bir oğlum olacak.
Selam arkadaslar bende aynı dertten muzdaribim cuma gunu septum ameliyati olucam iki dusuk yaptım. Ameliyatımı Prof yapacak ama ben cok korkuyorum bir de nedense icimde bir duygu var çözemediğim. Dilerim yüce Rabbim hepimize bebekler nasip eder sağlıkla sihatle.. Ben risklerden korkuyorum bir de bana yarım santim kesicem dedi bu kadarım icin de olmalı mı ameliyat benim gibi olan var mı yazabilir misiniz?
Selam arkadaslar bende aynı dertten muzdaribim cuma gunu septum ameliyati olucam iki dusuk yaptım. Ameliyatımı Prof yapacak ama ben cok korkuyorum bir de nedense icimde bir duygu var çözemediğim. Dilerim yüce Rabbim hepimize bebekler nasip eder sağlıkla sihatle.. Ben risklerden korkuyorum bir de bana yarım santim kesicem dedi bu kadarım icin de olmalı mı ameliyat benim gibi olan var mı yazabilir misiniz?
meraba arkadaşlar ben burda yeniyim yorumları okudum da bende 3 gn snra histereskopi olucam rahimde perde varmış o alıncakmş bendel aşağı uyuşturacakmş doktorum çok korkuyorum perde alınırken ağrı sızı hissedden varmı bu ameliyat zormu lütfen yardımcı olursanız çk sevinirim
epidural olacaksın demekki canım hissetmen mümkün değil. sakin ol kokrma ben laparoskopi ile birlikte histereskopi oldum. korkulacak birşey yok
saol canım sonunda oldum spiral takıldı sendede takmşlarmıydı evet bişi hisstmedim birde senn çocuğun varmı yani bu perdeden sonra çocuk sahibi olunabiliyormu biliymusun
spiral takılmadı bende canım. Bazı septumlar derinse balon da konuluyormuş duymuştum ama bana konulmadı. Ben ameliyattan iki ay sonra hamile kaldım :) şuan 8 aylık hamileyim. Çok geçmiş olsun korktuğun gibi olmadı bak değil mi? Çok geçmiş olsun. bebek istiyorsan bu ameliyattan sonra tabiki gebe kalabilirsin sende içini ferah tut örneği benim canım.
Gecmis olsun canim drum spiral dogum yapilmayana takilmaz dedi uc aylik dogum kontrol hapi verdi hastanedeykende idrar torbasina benzer bisey takmislardi yapisiklik olmasin diye turkiyede spiral takiliyor bi kac arkadas daha burda bahsetmisti ben ameliyattan 50gun sonra adet oldum doktorum normal demisti tahminimce seninde adetin gecikecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?