Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ben 3 yıldır evliyim hiç hamile kalamadım bir hafta önce hsg çektirdim kalp rahim görüldü dedi. ve ilk defa duydum endişeliyim yardımcı olurmusunuz
bende aynı durumdayım rahimde perde olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrendim.11+4 hamileyim.doktorum ilk üç ay atlatırsam riskin azalacağını rahimin artık yeterince genişlemiş olacağını söyledi ama bilmiyorum dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.olumsuz düşünme doktorunu dinle cnmmerhaba arkadaşlar ben ameliyat olmadım ama bi sorum olacaktı. ben 13+3 haftalık gebeyim ilk gebeliğim ve doktorum kontrolümde bakarken ultrasonla rahım perdesi olduğunu farketti,bi sıkıntı olmaz takip edecem dedi belki hiç bişey olmaz rahat ol dedi ama ben çok tedirginim bi önlemi falan olamazmı acaba ??
korkulacak hiç birşey yok canım benim aynı senin gibiydi 3 yıllık evliydim kalp şeklinde rahimde bebek sahibi olamıyordum. 2013 nisanda ameliyat oldum. Şimdi salı günü doğum yapacağım ameliyatını ol içini rahat tut. Benim için dua et darısı tüm isteyenlere
bende aynı durumdayım rahimde perde olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrendim.11+4 hamileyim.doktorum ilk üç ay atlatırsam riskin azalacağını rahimin artık yeterince genişlemiş olacağını söyledi ama bilmiyorum dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.olumsuz düşünme doktorunu dinle cnm
bende aynı durumdayım rahimde perde olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrendim.11+4 hamileyim.doktorum ilk üç ay atlatırsam riskin azalacağını rahimin artık yeterince genişlemiş olacağını söyledi ama bilmiyorum dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.olumsuz düşünme doktorunu dinle cnm
merhaba pa pat ya ben bişey daha soracaktım senınde kasıklarında göbeğinde ağrı oluyormu? bi de benim sol kasığım şişiyor sanki bebek hep orda gibi..sanada öyle oluyormu? teşekkür ederimm..
canım benimde bi ara hep sol tarafım daha bi şişkin gibi geliyordu ama bu aralar kendimi incelemeyi bıraktım.zaten 15. haftadan önce rahimi elimizle vey gözümüzle hissedemezmişiz.göbeğimde değil ama karın ve kasıklarımdada ağrı oluyor zaten idrarımdada inanılmaz yanma var ağrılarım idrar yolu iltihabındanda oluyor galiba.yani bütün ağrılarım birbirine karıştı :2: Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
korkulacak hiç birşey yok canım benim aynı senin gibiydi 3 yıllık evliydim kalp şeklinde rahimde bebek sahibi olamıyordum. 2013 nisanda ameliyat oldum. Şimdi salı günü doğum yapacağım ameliyatını ol içini rahat tut. Benim için dua et darısı tüm isteyenlere
Arkadaslar bende iki dusuk yaptim rahimde perde var deniipdi laparoskopi ve histeroskopi oldum iki ay once dogum kontrol hapi kullaniyorum simdi drum ameliyat iyi gecmis hersey yolunda dedi ama hamile kalmaya korkuyorum ya ayni seyleri yasarsam diye
kızlar kime ve hangi hastanede ameliyat oldunuz?
Kızlar ben ankaradayım :// bu arada gebelik denemeden mi ameliyat oldunuz? Ben cok korkuyorum bu septum yuzunden düşük ve ölü doğumdan :/
Selam ben de ankara'da oldum septum ameliyatını, düşükten korktuğum için de gebelik denemeden ameliyat oldum, ankara üniversitesinde cem atabekoğlu yaptı ameliyatı, iyi tavsiye edebileceğim bir doktor, devlet hastanesi olduğu için birebir özel hastane ilgisi bulman imkansız, hemşireler vs den ama doktorum iyi olsun diyorsan tavsiye ederim.
Merhaba kızlar yardım edin lütfen benim 3 dusugu oldu kalp atışları baslamadi ve kürtaj oldum yaptırdığı testlerde hiç bişey çıkmadı gezmedigim Dr kalmadı şanssızlık olduğu veya psikolojik olabileceğini söylediler bugunde tavsiye üzerine özel has bir Prof gittim alttan muanede kontrol de Dr septum dan bahsetti olabileceğinden suphelendi yorum dedi ve test istedi biraz masraflı olduğu için yaptiramadim benim aklıma takılan bu zamana kadar alttan muane olduklarimda hiç bi Dr bundan bahsetme di herhangi bir sorun olmadığını söylediler Sizlerin teşhisi nasıl koydular