üniverstenin tüp bebek servisi varsa orada ameliyatını yaptır canım çünkü üniversitenin doktorları bu işte çok daha deneyimli oluyorlar. Hiç korkma gerçekten korkulacak gibi bir ameliyat değil 2 ay önce ben yaşadım.
Fuliii canım bende 30 martta ameliyat olmuştum şimdi gebe kalmışım daha çok yeni benimde hcg 204 çıktı çarşamba pazartesi tekrar ölçtürcem umöarım herşey yolunda gider
canım ultrasonda bu septum çok rahat anlaşılmayabilir. HSG yani rahim filminde net görebilmektedir. Ayrıca septumlar değişebiliyor. kimisi rahmi tamamen ikiye bölerken kimiside geniş tabanlı ve kısa olabiliyor. Düşük riski, ağrılı ilişki gebe kalmada güçlük problemleri olabiliyor. Bir yakınımızda çift rahimle ikiz bebek dünyaya getirmişti tedavi olmadan ve gayette sağlıklı idi 4 tanede çocuğu vardı.
canım bende ameliyat oldum ve çarşamba hamile olduğumu öğrendim. Bebeğini tebrik ederim canım. Umarım hepimiz için herşey yolunda olur. Ameliyat olan arkadaşlar birer birer hamilelik haberi beni çok mutlu etti. fuli fana ben aynı anda doğum yapacağız kısmet olursa
. Sağlıklı haberlerinizi bildirmeye devam edin arkadaşlar.