Arkadasım gecmisolsun. İyiki hamile kalmamissin bu 7 ayda diyesim var. Isını tamamen sansa bırakmak demektir bu.
Bende de perde varmis. Varmis diyorum çünkü ben malesef 3 düşükten sonra öğrenebildim. Keske bana da daha oncesinde bir Dr söyleyebilseydi de o ameliyatı olsaydım.
Rahimde perde bazen infertikiteye de neden olabiliyormuş. Bende olmadı istediğim an hamile kaldın keske kalmasaymisim. Ciddi psikolojik yıkım çünkü, Allah hic kimseye yaşatmadın.
Ben o bahsettigin ameliyatı ( histereskopi) 2 kere oldum hemde. Hic korkulacak bir durum degil ve gayet basit bir islem. İsin ehli iyi bir Dr olursa cok rahat atlatirsin. Ertesi gun günlük hayatına devam edersin.
Ben istanbulda yasıyorum. Ben de cok araştırdım. Bu perde durumunun infertiliteye de besen olduğu icin
tup bebek merkezlerinde cok daha sik yapıldığı ve bu nedenle kdr karın elinin daha iyi olduğu söylendi. Ben de istanbul kosuyolunda umut tup bebek merkezini sectim. Ve hic pişman olmadım. Burada bazı sıkıntı yaşayan arkadaşların hic bı sıkıntısını da yasamadım.
8 ay arayla iki kere oldum hisetereskopiyi. İkisi arasında korundun. İkinci histereskopiden sonra 2 ay korundum korunma sûrem biter bitmez hamile kaldım. Şükürler olsun31. Haftadayim her sey yolunda.
Çık uzun yazdın kusura bakma ana ayni dertten muzdarip olan arkadaslara mümkün olduğunca yardım etmeye çalışıyorum çünkü ben cok çektim.
Allahım sana da nasip etsin insallah.