çok tuhaf demekki küçük bi parcaymış rahme kadar uzanmıyor dediğine göre ama bu hamileliğe engel değil ki başka bi problem yok mu Eğer çok uzun bir perde olsa ameliyat gerekirdi bizimki o türden canım merak ettim çift serviks mi yani çift rahim ağzımı var
yok canım çift vajen girişi sen söyleyince hatırladım doktorda aynı sözü kullandı çünkü başka problem yokki sebepsiz eşiminde benimde herseyimiz normal hsg temiz evet sizinkinden farklı bu sebep sanmıştım aldırınca çok sevinmiştim ama yine olmadı aşılama görünüyo bakalım kısmet
arkadaşılık teklifimi kabul eder misin Ama senin acından sevindim çünkü biz ameliyat olduk ve ister istemez rahme işlem uygulandı ve bende hamileliği bekliyorum dört gözle hayırlısı Eğer hamile kalırsan lütfen çok rica ediyorum banada haber ver
kabul ettim cnm evet bende bekliyorum melegimi 3 yıl oldu halen yok haber ederim önmüzdeki ay reglde başlayacagım ignelere inş. olur kim bilir belki sen benden önce hamile kalırsın
Sen daha fazla bekleme Allah sana hayırlı annelik ve hayırlı bir evlat nasib etsin:)
hangi ilde ameliyat oldun cnm kocaelindeyim dr tavsiye edebilirmisin
ben istanbul olduğunu zannettim cnm yakın olduğu için bende giderim diye düşünmüştüm. Ben tüp bebek yapan hastanelerin birini tercih edeceğim ilerisindede onlarla tedaviye gidersem daha iyi olacağını düşünüyorum
ben sana kaliteli bir profa git derim tüp bebek merkezleri işi maddiyata döküp sömürüyorlar ayrıca ileriki zamanlarda tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilirsin
araştırıyorum cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Bir akrabamızın çocuk sahibi olamıyorlardı. 6 yıllık evliydi. 2. kez tüp bebek tedavisinde gördüler. ikincisinde ikiz çocukları oldu. çocuklar şimdi 4yaşında ve alahın işine bak şimdi tekrar doğal yolla hamile kalmış menapoza girdiğini zannederken. Bakalım bizim kaderimizde neler var
merhaba bendede bombeli şekilde rahmin her tarafını kaplayan perde vardı.ilk olarak konak hastanesine gittim dr.erkan beye ilk gittiğimde çok iyi muayene etti.çünk eşim vardı yanımda 2.cisinde ameliyat için tek gittim benden önceki hastanın eşi bunu fırçalamış herneyse konuşmak için içeriye girdiğimde hem beni azarladı hemde yalvar yakar ameliyat için gün aldım.1500 yalan olmasın fiyat çıkar dedi.ama ben çok kırıldığım için gitmedim.sonra Yüce rabbim yiğit beyi çıkardı karşıma sağ olsun üniversite hastanesinde tüp bebek merkezinde doktor ameliyatımı o yaptı. Hiç ağrım sızım her hangi bir kanamam olmadım üstelik ameliyat sonrası adet zor olur dedi kadın dr lardan biri ama çok geçmeden adet te oldum şimdi turp gibiyim.Adetimde güzelleşti üstelik.hiç bir masraf da ödemedim ameliyat için.Size tavsiyem her işleminizi sıkıca takip edip ameliyatı umuttepede yaptırın.ben ameliyata gülerek gittim çünkü bu beni ileride inşallah olursa çocuğuma bir adım daha yakınlaştırdı...
merhaba bendede bombeli şekilde rahmin her tarafını kaplayan perde vardı.ilk olarak konak hastanesine gittim dr.erkan beye ilk gittiğimde çok iyi muayene etti.çünk eşim vardı yanımda 2.cisinde ameliyat için tek gittim benden önceki hastanın eşi bunu fırçalamış herneyse konuşmak için içeriye girdiğimde hem beni azarladı hemde yalvar yakar ameliyat için gün aldım.1500 yalan olmasın fiyat çıkar dedi.ama ben çok kırıldığım için gitmedim.sonra Yüce rabbim yiğit beyi çıkardı karşıma sağ olsun üniversite hastanesinde tüp bebek merkezinde doktor ameliyatımı o yaptı. Hiç ağrım sızım her hangi bir kanamam olmadım üstelik ameliyat sonrası adet zor olur dedi kadın dr lardan biri ama çok geçmeden adet te oldum şimdi turp gibiyim.Adetimde güzelleşti üstelik.hiç bir masraf da ödemedim ameliyat için.Size tavsiyem her işleminizi sıkıca takip edip ameliyatı umuttepede yaptırın.ben ameliyata gülerek gittim çünkü bu beni ileride inşallah olursa çocuğuma bir adım daha yakınlaştırdı...
bu septum rahimde perde sizde oldugunu nasıl anladınız da doktora gittiniz tam olarak nedir bu kendimiz tespit edebilir miyiz var olup olmadıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?