arkadaşlar, özellikle gül_koç;
size nasıl teşekkür ederim bilmiyorum..çünkü ameliyatımı 3 gün önce oldum..doktorum okadar ısrar etsede kendine fazlaca güvendiği için çok korkmuştum ve ameliyattan hep kaçmıştım..ama sagol gül, yaşadıklarını benimle paylaştığın için çoook etkilendim ve ameliyat olmaya karar verdim.. doktorum hem histeroskopi hemde laparoskopi yaptı..ve ameliyatım çoook ağır geçti..yaklaşık 2 saat sürdü.. doktorum perdeyi ortadan kaldırdığını ve onun dışında herşeyin temiz olduğunu bana söyledi.. birde içime balon yerleştirmiş. onuda 10 gün sonra gel alayım dedi..şuan acayip ağrılarım var ama genede artık umudum var. tüm bunlara minicik bir bebğimiz olsun diye katlanıyoruz..ne kadar acı, hastanede yatarken yan odaların hepsinden bebek sesleri gelirken, ve bütün kadınlar geçirdiği ameliyat sonrası bebeklerini ellerine alırken, ben ellerim bomboş sadece bebek için bir umut adına ameliyat oldum daha.. Allah'ım inşallah bütün isteyenlere nasip eder bu duyguyu ve yaşatır...şuan 10 gün raporluyum ve yatıyorum..sizinlede paylaşmak istedim bunları..
geçmişşş olsunn...benim de histereskopi olalı 1 ay oluyor.ameliyata karar verirken gül hanımla yazışmalarınızı okuyup bende cesaret bulup ameliyata karar vermiştim sizinde bu yönde karar verip atlatmış olmanıza sevindim gerçekten bu durumu üzüntülü durumlar yaşamadan öğrendiğimiz için şanslıyız.inşallahh bebeklerimize biran önce kavuşuruzzz:)