Eşim de gitti değerleri gayet iyi dedi doktor. Üroloji de kadın doğum da aynı şeyi söyledi. Bana perdenin geç gebeliğe, düşüğe ve erken doğyma sebep olduğunu söyledi. Ben 1,5 yıldır bekliyorum ama bişi yok işte canım. Ama burda hamile kalanları görünce aklıma takıldı. Muhtemelen 2 hafta sonra olcam ameliyatı histereskopi ile. Korkuyorum biraz.
Hic korkma canim bebin cok az agrim oldu zaten narkozun etkisinden agri olmuyo ayildigim gibi odama getirdiler sonra agri kesici ve uyutucu igne yaptilar.bise anlamadim.aksamda ciktim.ertesi kalktim ayaga ama istirahatimi ettim. 2 hafta belim de aci hissettim ama cok degil okadar.olda kurtul belkide o engeldir. Benim esimin tahlilleride normaldi canim onda devlet ve ozel hastanelere gittik hepsi aynisini dedi. Onda varikosel vardi ilerde spermini bozar diye ameliyat oldu. Fakultede tekrar tahlil verdi bazen spermde dusuge neden oluyo onu arastirmak icin.doktor sasirdi sen niye ameliyat varikosel hic zarar vermemis dedi.bi doktor cok az yavas dedi ama yinede cocuk olur dedi.ayrintili yazdim cunku doktorlar bise yok diyo esin ultrason ve elle muayene girsin sende ameliyati ol insallah saglikli bebisler olur.