• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde perde (uterus septum) ameliyatı geçiren var mı??

Eşim de gitti değerleri gayet iyi dedi doktor. Üroloji de kadın doğum da aynı şeyi söyledi. Bana perdenin geç gebeliğe, düşüğe ve erken doğyma sebep olduğunu söyledi. Ben 1,5 yıldır bekliyorum ama bişi yok işte canım. Ama burda hamile kalanları görünce aklıma takıldı. Muhtemelen 2 hafta sonra olcam ameliyatı histereskopi ile. Korkuyorum biraz.

Hic korkma canim bebin cok az agrim oldu zaten narkozun etkisinden agri olmuyo ayildigim gibi odama getirdiler sonra agri kesici ve uyutucu igne yaptilar.bise anlamadim.aksamda ciktim.ertesi kalktim ayaga ama istirahatimi ettim. 2 hafta belim de aci hissettim ama cok degil okadar.olda kurtul belkide o engeldir. Benim esimin tahlilleride normaldi canim onda devlet ve ozel hastanelere gittik hepsi aynisini dedi. Onda varikosel vardi ilerde spermini bozar diye ameliyat oldu. Fakultede tekrar tahlil verdi bazen spermde dusuge neden oluyo onu arastirmak icin.doktor sasirdi sen niye ameliyat varikosel hic zarar vermemis dedi.bi doktor cok az yavas dedi ama yinede cocuk olur dedi.ayrintili yazdim cunku doktorlar bise yok diyo esin ultrason ve elle muayene girsin sende ameliyati ol insallah saglikli bebisler olur.

Hic korkma canim bebin cok az agrim oldu zaten narkozun etkisinden agri olmuyo ayildigim gibi odama getirdiler sonra agri kesici ve uyutucu igne yaptilar.bise anlamadim.aksamda ciktim.ertesi kalktim ayaga ama istirahatimi ettim. 2 hafta belim de aci hissettim ama cok degil okadar.olda kurtul belkide o engeldir. Benim esimin tahlilleride normaldi canim onda devlet ve ozel hastanelere gittik hepsi aynisini dedi. Onda varikosel vardi ilerde spermini bozar diye ameliyat oldu. Fakultede tekrar tahlil verdi bazen spermde dusuge neden oluyo onu arastirmak icin.doktor sasirdi sen niye ameliyat varikosel hic zarar vermemis dedi.bi doktor cok az yavas dedi ama yinede cocuk olur dedi.ayrintili yazdim cunku doktorlar bise yok diyo esin ultrason ve elle muayene girsin sende ameliyati ol insallah saglikli bebisler olur.

Tşk ederim canım eşime muayene ve ultrasonla da bakıldı. Bende ameliyat olacam zaten hayırlısı ile olur inşallah çok sağol.

Canım öncelikle geçmiş olsun bende 3 düşük yaptım tüm testleri yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen düşük yaptım. Gittiğim doktorlardan biri rahmimde perde olabileceğini söyledi rahim filmi önerdi. Filmde küçük bir perde çıktı ameliyat oldum ardından hamile kaldım ve oğluşum sağlıkla doğdu. 3 düşük ardarda boşuna olmaz ben tüm test ve tahlilleri ege ünüversite hastanesinde yaptırdım. Hiç para vermedim amaliyatımıda celalbayar ün. hastanesinde oldum. Nerde yaşıyorsun? En kısa zamanda darısı başına canım çok zor bir süreç ama geçiyor merak etme...

ankara da yasıyorum bi dr süphelendi bi başka dr yok dedi rahim filminin de zor oldugunu duydum :(

kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?

kızlar merhaba. bu ay bende rahim filmi çektireceğim. bende pco var. 2 aydır klomen ve çatlama iğnesi tedavisi görüyorum ve sonuç negatif. benim sormak istediğim hsg çekildiği ay tedaviye ara mı verilecek? oluşan veya oluşacak yumurtalara zararı veya gebeliğe çekildiği ay için engel mi? nooluuurrrr yardımcı olur musunuz?

slmcanım bende 2 ay önce cekildim ama korunmadım doktorum korunda demedi ama filmi ceken doktor bence korun dedi.ben korunmadım zaten olmadıda bebiş.canım gebelikten önce cekildigi için yani adetin 7. 8. 9. günü cekiliyor ondan zararı yok.ben anestezisi cekildim cok agrım olmadı

ben düşük yapmadım septumdan dolayı hamile kalamıyordum cok sükür ameliyatan sonra cok beklemeden hamile kaldım umarım sizinde en kısa sürede sağlıklı bir hamileliğiniz olur
Bende hamile kalamıyorum. Banada doktorum perde var ameliyat yapacaz dedi. Filmi de gördüm gerçekten normalle arada fark var yani. Nolcak şimdi bilmiyorum?

Canim Ben 1buçuk yıldır hiç hamile kalamadım. Doktor bunun sebep olabileceğini söyledi. Bu ameliyatı olduktan sınra hamile kalırım inşallah hayırlısıyla. Oyuzden sordum hamileliğe engel mi diye.

slm kızlar bende 2 ay önce hsg cekildim ve hsgde rahimde perde olabilir dediler.alınması lazımmıs.ben baska bir doktora daha görünecegim o ol derse yada yine hsg cektirirse olacagım insallah.bugebeliğe engelmidir yani cocuk olmasını engellermi.esimdede ileri hız sorunu var

canım sen nerde oldun ameliyatını? benimde bu ay adet olup korunmayı bırakacagım ben lokman hekimde nezih beye ameliyat oldum.aydan birinin yanında yetişen ümit beyede ben kızgınım .benim ameliyatımda çok rahattı kanamam çok olmadı agrım hiç olmadı diyebilirim ve ertesi gün işe gittim.İLAÇ NE KULLANDIN CANIM.BEN ANTİBİTYOTİK VE CYCLO PROGYNOVA içtim.

slm canım bendede rahimde perde cıktı bende amelyat olacagım.sen memnun kaldınmı nezih beyden bende etlikteki lokman hekime gittim ama ordaki doktor amelyatını olup gel dedi sanırım o amelyat yapmıyor.bendemi nezih beye gitsem.maliyeti ne kadar oldubu arada canım

slm kızlar bende 2 ay önce hsg cekildim ve hsgde rahimde perde olabilir dediler.alınması lazımmıs.ben baska bir doktora daha görünecegim o ol derse yada yine hsg cektirirse olacagım insallah.bugebeliğe engelmidir yani cocuk olmasını engellermi.esimdede ileri hız sorunu var

Canım ben ameliyatımı oldum 2 buçuk hafta önce. şuanda gayet iyiyim. Benim doktorum geç gebeliğe düşüge ve erken doğuma sebep olduğunu söyledi.

kızlar bunlardan birine gidip amelyat olmak istiyorum yada baska biyerde olabilir.temmuzda olmak istiyorum.özel hastanede amelyat fiyatı ne kadardır acaba devlettemi olsam.hep aklımda turgut özal ün hast yüksel onaran var ama aradım o takipli hastaları muayene ediyormus.baska önereceginiz doktor varmı kızlar

Gecmis olsun canim nerde oldun.gebeligede engel demek.peki agrin falan oldumu iyilesme suresi ne kadar

Doktorum engel dedi. Adanadayım ben. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu iğne yaptılar. Sonrada hafşf hafif ağrı ve kanama vardı. 10 gün falan sürdü. Kendimş üşütmemeye özen gösterdim. Çorap giydim dikkat ettim biraz. Adet olduktsn sonra tekrar film çekilecekmiş. Varsa başka soruların cevaplsrım cnm

canımya nezih bey artık akay hastanesinde ben 750 tl ödedim ama ben karar verene kadar pahalanmıştı ilk dediğinde yaptırsaydım 400 tl idi lokman hekimde.ben karından bakılmasını istemedim sadece alttan girdi .çokta memnun kaldım ki ameliyattan 3 ay sonrada hamile kaldım.nezih bey akay a geçmesi kötü oldu pahalı :(
imkanın varsa riske girme nezih bey e git derim beni söyle.sağolsun hala görüşüyorum akıl alıyorum adama gidemesemde

slm canım bendede rahimde perde cıktı bende amelyat olacagım.sen memnun kaldınmı nezih beyden bende etlikteki lokman hekime gittim ama ordaki doktor amelyatını olup gel dedi sanırım o amelyat yapmıyor.bendemi nezih beye gitsem.maliyeti ne kadar oldubu arada canım

canımya nezih bey artık akay hastanesinde ben 750 tl ödedim ama ben karar verene kadar pahalanmıştı ilk dediğinde yaptırsaydım 400 tl idi lokman hekimde.ben karından bakılmasını istemedim sadece alttan girdi .çokta memnun kaldım ki ameliyattan 3 ay sonrada hamile kaldım.nezih bey akay a geçmesi kötü oldu pahalı :(
imkanın varsa riske girme nezih bey e git derim beni söyle.sağolsun hala görüşüyorum akıl alıyorum adama gidemesemde

750 pahalı gülüm bana:50:masallahcanım saglıkla sıhatle dogur insallah aklımda nezih bey cok sagol gülüm

Doktorum engel dedi. Adanadayım ben. Ameliyat sonrası biraz ağrım oldu iğne yaptılar. Sonrada hafşf hafif ağrı ve kanama vardı. 10 gün falan sürdü. Kendimş üşütmemeye özen gösterdim. Çorap giydim dikkat ettim biraz. Adet olduktsn sonra tekrar film çekilecekmiş. Varsa başka soruların cevaplsrım cnm

anladım canım bende bu hafta doktora gideyim diyorum amelyat olayım diğer aya insallah ozaman.cok gecmiş olsun canım.cok sagol yine bi durum olursa aklıma takılan sorarım canım cok sagol

Bende oldum isvicrede rahim deki perde guya alindi
Fakat turkiyeye geldigimde tam alinmamis ve rahim kanla doluydu
Onu temizledi dr ve her iliskiden sonra damla seklinde kan geliodu adetim 26-23 gunde geliodu ve 10 gun leke bazen regl gibi oluodu insAllah sorun duzelmistir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar hafta sonu bende ameliyatı oldum rahimde perde vardı alındı narkoz ile oldum.15-20 dk sürdü.hafif bir kasık ağrısı oldu ki oldu bile denemez allaha şükür yarım saat odada dinlendikten sonra alışverişe bile gittim gezdim tozdum.hafif kanamalarım var ki bunlar 10 gün kadar olacakmış.
özel hastanede oldum. 1500 tl ödedim.
korkulacak hiçbir şey yok inanın rahat olun.

Merhaba kızlar aramıza yeni katıldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2,5 yildir bebeğim olsun diye ugrasiyoruz ama maalesef simdi gittiğim 4. Doktor anca ogrenebildim hastalığını bu zamana kadar herşey normal diyorlardı buna rahim filmi Çektirdiğim doktorda dahil 4 Dr filme bakar bakmaz perde var dedi bi yandan da aşılamaya baslanmis ti neyse devam ettik ama maalesef tutmadı ameliyat olmaya karar verdim sizce manisada hangi doktora gitmeyelim bi de ozelmi üniversite mi sizce???

Ameliyattan sonra hamile kalanlar hepinizin gözü Aydın, 2 senedir istiyoruz bebek bende olacam Ekim ayında inşallah septum var bide sol tüp kapalıymış onu acacak doktor,ameliyattan sonra hamilekalanlar Nekadar sürede kaldılar cevaplarsanız sevinirim :KK68:

Arkadaşlar her aşamayı sıra ile anlatmıştım.temmuz ayında ameliyatı oldum.adetim 9 güm geçikti bugün itibari ile test yaptım ikinci çizgi hafif silik ama üzerinde de yazıyor silikte olsa hamile olabilirsiniz diye.çarşamba kan testi yaptıracağım.herkesin allahım gönlüne göre versin.

Back