- 25 Şubat 2023
- 253
- 93
- 27
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Arkadaşlar kafam allak bullak oldu yardımınıza ihtiyacım var ben 1 seneyi aşkındır evliyim ve cocuk isteği evliligimin başından beridir vardi hiç korunma olmadı gittigim doktor vitamin falan önerdi olumsuz bisey yok dedi surekli 9 ay olunca bana rahim filmi cekti ve şekil bozuklugu var dedi histereskopi olman gerekli dedi inferteliteye yönlendirdi bende yakınımda olan bi hastaneye gittim bu durumlarla ilgilenen iyi doktorlar olduğu söylendi üniversitesi hastanesiydi ve her gittigimde asistanlarla görüştük bende artik doktorla görüşüp konusmak istiyorum dedim surekli git gel yapmaktan sıkılmıştım zaman kaybetmek istemiyorum dedim doktora randevu aldim ve dün doktorla görüştüm önce muayene etti ve sonra raporlarimi inceledi tek tek senin ameliyatlik bi durumun yok dedi bu sekilde olup hatta daha beter sekil bozuklugu olup hamile kalanlar var dedi ben buna müdahale edemem dedi cok şaşırdım cunku aylarca kendimi histeroskobiye o kadar alistirmistimki ama doktor asla önermedi gerek yok dedi biraz daha deneyin normal yolla 1 ay sonra tekrar gel duruma gore istersen ilac tedavisine baslariz dedi eve geldigimden beri kafam cok karışık acaba zaman kaybi mi beklemek bi senedir olmadi bundan sonra da ya olmazsa zamanım boşa giderse diye üzülüyorum yada hamilelik olup düşük olursa bunlar kafami cok kurcalıyo aranizda böyle durumlar yasayan oldumu yakinimda baska gidebilecegim doktorlar fazla yok sizce ne yapmalıyım