rahim kanallarım açıldııı!!!!!!

gulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2006
223
7
39
arkadaşlar laparoskopi başarılı geçti her iki kanalımda açıldı.çok muluyum.doktorum 1 yıl içnde yüzde 70 hamile kalırsın dedi.yüce mevlam nasip ederse.küçük kislerim vardı onlarıda temizlemiş.yumurta tembelliğim olduğu için 2 ay sonra tedaviye başlıcaz gonal f ile.kızlar doktorunuz laparoskopi istediyse hemen olun.ban 5 ay önce kaçtım eğer o zaman olsaydım şimdi belki bebeğim olcaktı.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için.

çok çok geçmiş olsun ve gözlerin aydın olsun. hadi bakalım anneliğe az kaldı bebişin ağlamalarını duyuyor gibiyim

gülen'cim hadi geçmiş gitmiş olsun...bak ben de ameliyat olmadan önce epey bir tedirgindim ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum...gülen'cim mail adresimi nasıl verebilirim? çünkü dr.falan soracağım...hani önceden de özel mesajlaşmıştık hatırlarsan...eski kullanıcı adım gülale.

hadi geçmişolsun canım en kısa zamanda inşallah bebiş haberlerinide alırız

gozun aydin gulencim insallah yakin zamanda bebegine kavusursun!!

canım geçmiş olsun...hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.. çalışmalara başlayın artık:)))

cok sevindim gülencim.insallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

gecmıs olsun cnmen kısa zamnada hayırlı haberınıde alırız inş

gecmis olsun gülencim insallah en yakin zamanda hayirli haberlerini alirizza.s.

canım benim geçmiş diyelim öncelikle.ve tebrikler allahın izniyle meleğine bir adım daha yaklaştın.rabbim sana tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.allaha emanet ol.

canlarım hepinize teşekkür edrim iyi dilekleriniz için.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle yazarım size.FLORET canım tabiki de sana yardımcı olmak isterim sen bana msn adresi yaz oradan görüşürüz.

Süper valla hadi hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebiş haberini de alırız.... :)

canım ben adresimi yazdım(reputationa ekledim)bakarsan sevinirim.

canım ya reputationa nerden giriliyor bulamadım.yardımcı olur musun?

geçmiş olsun canım.inşallah bundan sonra bebek haberinide alırız.

sağol canım inşallah tez vakitte hayırlısını versin yüce mevlam

canım kontrol panelini tıkla,son alınan reputation diye bişiyle karşılaşacaksın...ordaki yorumda görürsün...bi dene olmazsa burda olduğun birgün buraya yazar hemen silerim...tamam mı?

Gülen geçmiş olsun güzelim.Başaracağını biliyordum.Benim bu ay olmazsa aşılamam.Bende uygun bi zamana denk gelirse düşünüyorum , aslında şart da fırsat olursa yaptırırım.Ailemein yanında yaptırmayı düşünüyorum.O da zamanlama olarak uygun olursa olacam bende.Bakalım daha erken bu ayki aşılamaya odaklanmam lazım şimdi

canım inşallah gerek kalmaz.ama sakın korkma eğer doktorun laparoskopi şart dediyse hemen ol.ben keşke dediği zaman olsaydım diyorm.ama şimdiye nasipmiş.zor değil ilk gün biraz ağrı oluyor ama şimdi hiç bişey yok çok iyiyim.bebişlerimiz için de o kadar acı çekelim artık.dualarım seninle inşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…