Rahîm kalınlığı

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
570
244
28
Merhaba arkadaşlar transfer için rahim kalınlığı kaç olmalı yani kalınlık olarak kaç mm olması gerekiyor çok kalın da olsa trransfer iptal olabiliyor mu benim adetin 15i 9 buçuk çıktı geçen cuma günü bu cumada hayırlısıyla transfer olacak maksimum kaç olmali

Ben tedavi gördüm en sonuncunun üstünden tam 1 yıl geçti. Tam değerleri hatırlamıyorum ama bunu da çok takmiyodum sanirim. Transfer olacaksa zaten uygun araliktadjr. Aksi durumda doktorunuz ertelemeye yada bununla ilgili tedaviyi yapardı.
Bu süreçte lütfen böyle şeyleri düşünerek ekstra strese girmeyin. Akışa bırakın kendinizi. Beslenmesine uykunuza dikkat edin. Dua edin. Size iyi gelen şeylere yoğunluk verin. Gerçekten en büyük etken stres bu süreçte. Mevlam sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin. Olumlu sonuçlar almak nasip olsun 🤲🌺

Ben tedavi gördüm en sonuncunun üstünden tam 1 yıl geçti. Tam değerleri hatırlamıyorum ama bunu da çok takmiyodum sanirim. Transfer olacaksa zaten uygun araliktadjr. Aksi durumda doktorunuz ertelemeye yada bununla ilgili tedaviyi yapardı.
Bu süreçte lütfen böyle şeyleri düşünerek ekstra strese girmeyin. Akışa bırakın kendinizi. Beslenmesine uykunuza dikkat edin. Dua edin. Size iyi gelen şeylere yoğunluk verin. Gerçekten en büyük etken stres bu süreçte. Mevlam sağlıklı hayirli gebelik nasip etsin. Olumlu sonuçlar almak nasip olsun 🤲🌺
Yaa çok teşekkür ederim 🤗 ne güzel konuşmuşsunuz öyle 😇🤗

Merhaba arkadaşlar transfer için rahim kalınlığı kaç olmalı yani kalınlık olarak kaç mm olması gerekiyor çok kalın da olsa trransfer iptal olabiliyor mu benim adetin 15i 9 buçuk çıktı geçen cuma günü bu cumada hayırlısıyla transfer olacak maksimum kaç olmali
Benim adetin 13 gunu 9 mm ayin 10 transferim var estrofem gunde kac kullanyorsunuz

Gunde 8 tane kulllanyorum adet 9 gunu 4 mm kalinlikdaydi ozman 3 kullanyordum hemen 8 cikartti vagifem vajinal östrojen ilacida ilave etti bugun gittim 9mm ded ve ayni sekil ayin 10 kadar devam etirecek
Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🤗 valla çok zor bir süreç mannevi olarak çöküyor insan ilk denemen mi senin

Transfer gunu hem pgt sonuc hem kalite sonucunu alacam dondurulmuş 5 gunluk olduklarini bilyorum şuanda buarada benim ilk deneme sizin kacinci deneme

Ben 10.2 ile transfer olmuştum çok iyi demişti

Merhaba transfer oldunuz mu? Rahim kalınlığınız ne kadar olmuş? Bir de kullandığınız ilaçlarınız ve vitaminler nedir? Corasprin kullanıyor musunuz? Çok soru sordum ama kusurabakmayın lütfen. Papatya6565 Papatya6565

X