• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kalınlığı 4 mm.... yardım

cibilicibilisaksak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
1.232
1.072
83
35
Kızlar hikaye biraz uzun ama okuyun lütfen.... 7 ocakta kürtaj oldum malesef bebeğin kalp atışı durduğu için ve sonrasında doğal yoldan hamile kaldım dr a gittiğimde rahim çok ince bebek tutunamaz dedi 1 adet iğne ve estrofem başladı bi umut belki kalınlaşır hemen diye ve dr hakli çıktı kimyasal gebelikle sonuçlandı... regl in 3. Günü dr a gittim ve rahim kalınlığı 5.5 mm dedi günüyle uyumlu ve dün dr a gittiğimde 14. Gün rahim kalınlığı 4 mm çıktı... Rahim dokusu dökülmüş dedi dr ve kurtajda çok hasar verilmiş rahmi delmiş dedi şimdi ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin nolur

Rahim inceliginin ameliyatla tedavisi yok diye biliyorum. Bende bir doktora gittim. Rahmimin 2 mm oldugunu tup bebekle bile hamile kalamayacagimi ve hic bir tedavi yonteminin olmadigini soyledi. Yikilmistim o ay. Sonra bir aktari tavsiyesiyle q10 kullandim her gun mutlaka 1 bardak nar suyu ictim. Saglikli beslendim 1 ay sonra gittigim baska bir doktorla tup bebek tedavisine basladik. Son kontrolde rahmin 11 mm idi. Tedavi pozitif sonuclandi ancak malesef 5. Haftada dusuk yaptim. Tabi dusuk nedenini bilmiyoruz.

Rahim inceliginin ameliyatla tedavisi yok diye biliyorum. Bende bir doktora gittim. Rahmimin 2 mm oldugunu tup bebekle bile hamile kalamayacagimi ve hic bir tedavi yonteminin olmadigini soyledi. Yikilmistim o ay. Sonra bir aktari tavsiyesiyle q10 kullandim her gun mutlaka 1 bardak nar suyu ictim. Saglikli beslendim 1 ay sonra gittigim baska bir doktorla tup bebek tedavisine basladik. Son kontrolde rahmin 11 mm idi. Tedavi pozitif sonuclandi ancak malesef 5. Haftada dusuk yaptim. Tabi dusuk nedenini bilmiyoruz.
Canım normalde pko var bende rahmin kalın olması beklenir ama

Back