Rahim kalınlaşması

Gaye123456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
123
39
24
Bundan 1 buçuk ay önce kürtaj oldum ve doktor rahmimin çok kalın olduğnu kesenin hala temizlenmemiş olduğunu aynı zamanda kistiminde olduğunu söylemişti şimdi bu ay ki adetimi gördüm ve ufak tefek parçalarda düştü acaba gebeliğe engel mii bu kalın rahim duvarı ? rahim temizlnmiş midir ?

Korunma önerdi mi doktorunuz genelde rahim temizlenmesi için 3 ay kadar bekletiyorlar kaç haftalıktınız

Bundan 1 buçuk ay önce kürtaj oldum ve doktor rahmimin çok kalın olduğnu kesenin hala temizlenmemiş olduğunu aynı zamanda kistiminde olduğunu söylemişti şimdi bu ay ki adetimi gördüm ve ufak tefek parçalarda düştü acaba gebeliğe engel mii bu kalın rahim duvarı ? rahim temizlnmiş midir ?
Merhaba ben de bugün doktora gittim ve moralim çok bozuldu. Size de böyle yazıyorum ama içim içimi yiyor o yüzden. Ben reglimin bitiminde doktora gittim ve baktı kan idrar hormon hepsi normal vajinal muayene etti sonra ayrıntılı ultrason ile baktı rahîm duvarı adetim yeni bitmesine rağmen kalın ve kalınlığı 5.5 ml. Normalde adet bittiğinde kalınlığı 1ml veya 2 ml civarında olması gerekiyormuş. Herhangi bir kist ya da herhangi bir miyom yok dedi yumurtalıklarm sağlık ve daha önce hiç gebelikte geçirmedim. Bir yıllık evliyim ve çocuğumuz olsun istiyoruz . Araştırmalarma göre kist vs yoksa rahîm kanseri olabiliyor. Bu beni çok yıktı üzdü cidden. Siz neden kürtaj oldunuz. Kalınlık kaç mlmdi 😭😭

X