Rahim kalınlaşması yaşayanlar

nursahgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
10
4
1
31
Merhaba 8 ay önce tanı aldım atipisiz basit endometrial hiperplazi , bugün gittiğim doktor biyopsinin üstünden 8 ay geçtiğini tekrar biyopsi yapılması gerektiğini söyledi . Biyopsi tekrarlamalı mı ? Biyopsi 6 ayda 1 tekrarlamalı ve 4 kere aynı sonuç gelirse rahim alınmalıymış , bilenler yaşayanlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşım kaç mm rahim

Annem ozon jeli kullanarak aştı biraz bu durumu. Cok geçmiş olsun, sifanizi bulursunuz inşallah

Merhaba arkadaşım kaç mm rahim
22 mm de kürtaj oldum sonraki her gittiğimde rahmim normal ölçüldü yoğun adet ve ara kanamalar dışında rahmimde bir kalınlaşma görülmüyor en son adet bitiminde gittim 6 mm ölçtüler yaş 32 ,çocuk isteği olduğu için tedavi vermediler.

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı ile anne olmayı da nasip etsin inşallah . Bana da adet dönemi dışında 11mm kalın dediler hiçbirsey anlayamadım..

Çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı ile anne olmayı da nasip etsin inşallah . Bana da adet dönemi dışında 11mm kalın dediler hiçbirsey anlayamadım..
Adetiniz bitince gidin hemen o zaman baksınlar adet dönemine yakın olduğunda da kalın ölçebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…